Контактные данные

Зустріч партнерів, презентації та поради від фахівців

 

Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №159 від 14.12.2019

5 грудня  східний регіон зібрав найактивніших аграріїв на бізнес-пікнік у Запорізькій області. На захід зібралися більше 30 ключових клієнтів ТОВ «Агросем», серед яких і начальник відділу постачання та збуту АТ «Михайлівський райагропостач» Ярослав Гонгало та менеджер зі збуту Олексій Дударєв.

Керівник Дніпровського РСП «Насіння, добрива та засоби захисту рослин» Олександр Мороз офіційно відкрив захід і передав слово керівнику відділу насіння Юрію Унрод, котрий виступив із презентацією про компанію та її плани на подальший розвиток.

В свою чергу, продакт-менеджер «Агросем» Станіслав Бернвальт провів детальний екскурс по ексклюзивних і нових продуктах, представлених у портфоліо підприємства.

Тетяна Дяченко, представник від компанії KWS UKRAINE, та Станіслав Діденко, представник від MAS Seeds Україна, детально розповіли про нові гібриди, актуальні для регіонів, стійких до посухи.

Віктор Майстренко, продукт-менеджер компанії Summit-Agro Ukraine, дав поради із захисту рослин. А Антон Юсов, представник компанії Corteva Agriscience, поділився новими рішеннями з підтримання чистих полів та контролю хвороб і шкідників на посівах. А ще – презентували нові продукти, якими поповнилося портфоліо «Агросем».

Обговорення та обмін досвідом продовжили вже після обіду в неформальній атмосфері.

Тож гості знайомилися один з одним, ділилися своїми успіхами та проблемами, разом з експертами шукали комплексні рішення для підвищення врожайності полів.

Навчання, дружня тепла атмосфера – формула хорошого настрою у співробітництві партнерів, а з позитивним настроєм і результати невдовзі дадуть про себе знати!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©