Контактные данные

ЗНАННЯ – НАЙКРАЩИЙ ПОДАРУНОК

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №56 від 23.12.2017
  19 грудня в актовому залі АТ «Михайлівський райагропостач» пройшла бухгалтерська конференція на тему «Нововведення законодавства та зміни, внесені в Податковий Кодекс», на яку були запрошені керівники і бухгалтери підприємств, котрі працюють у сфері сільського господарства.
Відкрила захід його ініціатор Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач», зустрівши гостей на своїй території та побажавши їм щедрих врожаїв і прибутків на підприємствах.

Звичайно, вона не забула і привітати учасників конференції з Днем Святого Миколая, зазначивши, що найцінніший подарунок для працівників бухгалтерської сфери - це знання, зокрема - про зміни в законодавстві України (як позитивні, так і негативні).
Учасники конференції отримали вичерпну інформацію від лекторів Ольги Целуйко, шеф-редактора видань «БАЛАНС» і «БІБЛІОТЕКА-БАЛАНС», та Зінаїди Омельницької, редактора названих видань.

На бухгалтерську конференцію ознайомитися з нововведеннями законодавства та змінами, внесеними в Податковий Кодекс, до АТ «Михайлівський райагропостач» завітали представники ТОВ «Лан», ФГ «Веселка», ФГ «Виноградово», ФГ «Грейн-Агро», ПП «Світлана», СФГ «Нива», ПП «Агросинтез», ТОВ СГП «Світанок», «Нововолодимирівське», ФГ «Троянда», СТОВ «Прапор», ФГ «Таврія 4», «Вишневое», «Едем», ВСК «Нива», а також приватні підприємці.
На початку зустрічі бухгалтери разом з Ольгою Целуйко розглянули основні нововведення до законодавства. Лектор детально розібрала нововведення, а бухгалтери занесли собі в нотатки найактуальніші моменти.

А після кава-брейку на них очікувала інформація про зміни, що вносяться до Податкового Кодексу (на основі законопроекту №6776-д, прийнятого як закон 07.12.17). Розглянули лектори і питання про права контролюючих органів, відповідальність перед суб'єктами підприємництва, важливі зміни по контрольованим операціям, єдинників і авансовий внесок з податку на прибуток при виплаті дивідендів, сплату податків на майно, а також Закон про Держбюджет.
Бухгалтерів зацікавила тема змін до Закону про бух облік та первинних документів. Лектори зупинилися на тому, як правильно їх складати, за що можуть оштрафувати, які документи можуть не визнати первинними. Бухгалтери дізналися від спеціалістів, що таке дрібні неточності в документах та як правильно складати ТТН, документи на списання ПММ, калькуляцію виконаних послуг.

Зінаїда Омельницька, спеціаліст у сфері ПДВ, окреслила нюанси роботи із заблокованими податковими накладними. Це питання особливо хвилювало бухгалтерів, адже зараз практично кожен з них зустрічається з цією проблемою.

Наприкінці семінару учасники мали змогу отримати відповіді на запитання, які у них залишилися до лекторів. Цього дня вони отримали великий об’єм інформації, тож тепер буде простіше розібратися у нововведеннях законодавства. Ось так в АТ «Михайлівський райагропостач» бухгалтери отримували нові знання, спілкувалися та розвивалися.
 
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©