Контактные данные

ЗИМОВА КАЗКА З ЛЮБОВ'Ю ДО МАЛЕЧІ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №266 від 01.01.2022

Багатьом із нас ще із дитинства знайоме трепетне очікування Нового року! У чарівну ніч з 31 грудня на 1 січня і дорослі, і малеча засинаючи, з нетерпінням чекають ранку, щоб з першими променями сонця зазирнути під ялинку і знайти там довгоочікуваний подарунок.

У АТ "Михайлівський райагропостач" це диво стало реальністю ще раніше, адже голова Наглядової ради Галина Шаламова підготувала в актовому залі установи резиденцію для Діда Мороза та Снігуроньки, де вони радо зустрічали діток та онуків працівників підприємства!

А потім на малечу чекав дивовижний вікенд! Три вихідних у цю чарівну пору року, та ще й з такою погодою - просто щастя! І снігову бабу можна зліпити, і на санчатах покататися, і ялинку вбрати до свята! А щоб малеча не забувала, наскільки це казкова пора, Галина Шаламова, голова Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач", підготувала дітлахам працівників підприємства ще один сюрприз - святкову виставу від талановитих акторів та постановників Михайлівського будинку культури (керівник - Настасья Ніжнікова).

Навіть дорослі у цей час відчувають у повітрі певну романтику, а в душі оживає маленька дитина, яка чекає довгоочікуваного свята Нового року, тож що вже казати про дітлахів! Тільки подивіться на їхні запальні танці, на посмішки, які не сходять з облич, на радість, яка сяє зсередини!

І батьки, і діти щиро вдячні Галині Вікторівні за цей яскравий сюрприз та креативні подарунки, а працівникам будинку культури - за гарний настрій, адже свято дійсно вдалося на славу!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©