Контактные данные

 ЗДОРОВ'Я - ЗАПОРУКА ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №120 від 16.03.2019 
Міністерство охорони здоров'я України бачить медичне страхування невід’ємною частиною нової системи охорони здоров’я. Це - наступний етап реформи МОЗ України.

Але, за прогнозами МОЗ, державна програма медичних гарантій, яка покриватиме усі рівні медичних послуг, включно із стаціонарними, з’явиться в Україні лише у 2020 році. За цими ж даними, паралельно з 2020 року в Україні має розпочатися активний розвиток медичного страхування.

А орендодавці ДСГП «Агроцентр» АТ «Михайлівський райагропостач» та ФГ «Агро-Константа», керівником яких є Галина Вікторівна Шаламова, можна сказати, живуть у майбутньому ще з 2017-го року, адже вже 2 роки вони користуються іменними картками медичного страхування від СК «Країна». Нагадаємо, програма є абсолютно безкоштовною для них, адже всі витрати взяло на себе підприємство.

Цього року, у зв’язку зі збільшенням кількості орендодавців, збільшилася кількість і застрахованих осіб за кошти підприємства.

- Проект медичного страхування дає чудову можливість продемонструвати свою турботу і надати допомогу в складній життєвій ситуації людям, що довірили підприємству свої землі, - говорить Галина Вікторівна.

Завдяки медстрахуванню орендодавці ДСГП «Агроцентр» мають можливість отримати більш якісну медичну допомогу і відшкодувати витрати на лікування у випадках, коли хворіють, травмуються або різко загострюються хронічні захворювання.

За словами директора запорізького регіонального відділення СК «Країна» Марії Ігорівни Ковальової, орендодавець, який опинився в подібній ситуації, може безкоштовно отримати ліки на суму до 500 грн на одне звернення. Якщо ж потрібне додаткове обстеження, аналізи чи стаціонарне лікування, людина госпіталізується, а страхова компанія забезпечує покриття витрат на суму до 10 000 грн.

- Чим далі, тим більше людей звертається до страхової компанії, - зазначає Марія Ігорівна. – якщо спочатку, коли орендодавці лише отримали свої картки, вони не спішили ними користуватися, бо перед ними було щось нове, незвідане, невідоме, то зараз вже кількість звернень суттєво зросла, і коли пацієнти йдуть в лікарню, вони знають, що розраховувати можна не лише на себе, що у них є фінансова підтримка.

Головне, що людині потрібно зробити при виникненні проблеми зі здоров'ям, - зателефонувати до страхової компанії, повідомивши номер договору страхування, який вказаний на картці.

І пам’ятаймо, що здоров'я - це основна умова і запорука повноцінного і щасливого життя!
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©