Контактные данные

ЗАТРІПОТІВ ШКІЛЬНИЙ ДЗВІНОК, СКЛИКАЮЧИ ДО КЛАСІВ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 249 від 04.09.2021

У школах України пролунав перший дзвінок, і цей день відчинив школярикам двері до країни знань: хтось прийде сюди після насичених канікул, а хтось вперше маленькими кроками переступить шкільний поріг.

Пощасливилося нам сьогодні побувати на святі Першого дзвоника в КЗ "Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова", де на урочистій лінійці приймали у ряди школяриків 23 хлопчиків і дівчаток, всього ж у школі нині навчається 335 учнів!

Особливим є це свято і для одинадцятикласників та дев'ятикласників, для яких цей навчальний рік є останнім у стінах рідної альма-матер.

На початку заходу звернулася до шкільної родини директор закладу Марина Михайлівна Вертелецька, яка побажала школярам та батькам легкого навчання, гарних вражень та успіхів у навчальній діяльності, доброго шляху по шкільній дорозі; вчителям - здоров'я, наснаги та радості від роботи, а гостям подякувала за підтримку навчального закладу.

На святі були присутні голова Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач", голова БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" Галина Шаламова, директор КП "Пришиб" Олександр Подоляко, ієрей Ярослав Бєляєв, директор Пришибського елеватора Адверс G.R. Agro Василь Крамаренко, завідувач Пришибського дитсадка "Сонечко" Галина Сорочинська.

Галина Вікторівна Шаламова побажала школярам, щоб навчальний рік приносив тільки приємні враження, творче натхнення та радість, і, традиційно, вона передала першій вчительці Марині Іллівні Сінченко подарунки для першокласників: зручні набори для навчання школяриків на планшетках, книжечки для класної бібліотечки та пенали.

Взяли слово і першокласники, які поспішали на свято на своєму транспорті, аби хутчіш прибути на урочистості. Дівчатка зробили висновок, що вони найгарніші на лінійці, ну а сміливці-хлопці кинули виклик одинадцятикласникам, запропонувавши влаштувати танцювальний батл.

Випускники ж звернулися до першачків з настановами - як проводити шкільні будні. І ось - урочиста мить: затріпотів у руках відмінниці навчання Олени Попової та першокласника Романа Грищенка шкільний дзвінок, запрошуючи всіх на перший у цьому навчальному році урок!

Новий навчальний рік розпочато. Тож нехай він відкриває перед нашими дітьми нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами учнів, батьків – гордістю за своїх дітей!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©