Контактные данные

 Заслужені нагороди працівникам сільського господарства

  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №51 від 19.11.2017
Сільське господарство — одна з провідних галузей економіки України. Сільськогосподарські угіддя займають 42 млн. гектарів, або 70% загального фонду країни. В Україні історично сформувався тип селянина, який успадкував у себе багатовіковий досвід оброблення землі та розведення худоби, любов до сільськогосподарської праці, бажання і вміння працювати.

19 листопада Україна відзначає День працівників сільського господарства! Це свято, присвячене всім трударям землі, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

Цей день в Україні відзначається дуже широко. У нас завжди було і є шанобливе ставлення до працівників сільського господарства, адже з покон віків нашу країну називали житницею Європи.

Так як свято випадає на неділю, підприємства та установи, зазвичай, відзначають його у п’ятницю. Тож, сьогодні на одному з найкрупніших підприємств Михайлівського району – АТ «Михайлівський райагропостач» - урочистості розпочалися вже о восьмій ранку!

В актовому залі підприємства зібралися всі працівники! Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» привітала усіх присутніх зі святом та подякувала за чесний та сумлінний труд.

Щирі слова вдячності прозвучали на адресу кожного тракториста і водія та працівників всіх підрозділів підприємства. Подякувала Галина Вікторівна за розвиток та зміцнення ділової репутації, вміле керівництво групою компаній АТ «Михайлівський райагропостач» і своїм першим помічникам, заступникам, звернула особливу увагу і на високопрофесійну роботу бухгалтерів підприємства, зазначила, що безпека завжди була і є під уважним контролем служби охорони.

Окрім того, вона вручила персональні подяки таким спеціалістам підприємства:
Заступнику директора Макарову Олександру Борисовичу;
Головному механіку Стадніченко Віктору Івановичу;
Начальнику механізованого зерносховища Касьянову Юрію Юрійовичу;
Головному інспектору Іваніченко Ользі Дмитрівні;
Начальнику відділу організації постачання та збуту Гонгало Ярославу Сергійовичу;
Керуючому овочесховищем Чарелідзе Отару Дмитровичу;
Начальнику відділу транспорту Шутову Олександру Миколайовичу;
Начальнику охорони Спіцину Сергію Миколайовичу;
Комірнику Добичину Віталію Вікторовичу;

А почесними грамотами за невтомну та сумлінну працю Галина Вікторівна нагородила головного агронома Сулейманова Арсена Сидиковича, бухгалтера Чайченко Лесю Володимирівну, трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва Писанко Вячеслава Олександровича, Антюфєєва Пилипа Петровича та Притику Миколу Юрійовича, водіїв автотранспортних засобів Радченко Олександра Івановича і Кулаковського Сергія Сергійовича, охоронника Козакова Сергія Володимировича, а також підсобних робітників: Хелая Елдарі Котевича, Костікову Наталію Вікторівну та Ракшу Наталію Андріївну.

- Хочу подякувати усім працівникам! Саме завдяки Вашим старанності, сумлінності, працьовитості наше підприємство процвітає! Це є свідченням того, що кожен з вас відповідально працює на своєму місці та якісно виконує свою роботу! А всі разом ми – наче злагоджений механізм! Тому, виділити кращих складно, тож сьогодні кожен з вас отримає премію з нагоди Дня працівників сільського господарства! З таким колективом нічого не страшно! Зі святом вас, - привітала свою команду Галина Вікторівна Шаламова.

Продовжилося свято у Михайлівському будинку культури, де проводився урочистий захід до Дня працівників сільського господарства. Зворушливі пісні, слова вдячності за важку працю, танці… Звичайно, не обійшлося і без нагород. Були відзначені працівники усіх підприємств Михайлівського району, серед них, звичайно ж, і трударі АТ «Михайлівський райагропостач».

Так, почесну грамоту Запорізької обласної ради за сумлінну працю, значні трудові здобутки, вагомий особистий внесок у збільшення виробництва сільськогосподарської продукції та з нагоди Дня працівників сільського господарства отримав апаратчик переробки зерна на елеваторі Андрій Володимирович Курнацький. А Президія Михайлівського районного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу відзначила почесною грамотою роботу заступника головного бухгалтера АТ «Михайлівський райагропостач» Людмили Сергіївни Тищук.

- Завдячуючи підприємцям-сільгоспвиробникам у районі вирішується безліч питань, Ваша допомога відчутна скрізь: турбота про ветеранів, капітальні ремонти шкіл, дитсадків, харчування дітей, підтримка культури і медицини, а особлива увага приділяється спорту, - зазначила ведуча свята в Михайлівському районному будинку культури Олена Василівна Сапальова.

Тож, на урочистому заході були ще й підбиті підсумки Першості району з футболу. Почесне третє місце посіла команда ТОВ «Світанок», друге місце здобула ФК «Молочанськ», ну а переможцем змагань стала команда «Райагропостач» у такому складі: Мотуз Андрій, Белошевич Іван, Борисенко Сергій, Мотуз Артем, Попов Артем, Гайвонюк Сергій, Митрофанов Юрій, Митрофанов Іван, Хелая Елдарі, Потапов Віктор, Данилов Андрій, Ріванський Олександр, Перевалов Станіслав, Попов Денис і Романенко Віталій. Кожен з гравців команд, які посіли призові місця, отримав медалі!

Та не лише у Михайлівському районі прославилися своїми досягненнями наші трударі! Працівники АТ «Михайлівський райагропостач» були запрошені і на свято, присвячене Дню працівників сільського господарства, в м.Василівка! Знову і знову звучали слова подяки за невтомну працю та побажання ще вищих досягнень та ще більших врожаїв. А заступник директора ДСГП «Агроцентр» Сергій Володимирович Нужний, водій автотранспортних засобів АТ «Михайлівський райагропостач» Костянтин Сергійович Шелудько та тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва ДСГП «Агроцентр» Олександр Петрович Антюфєєв отримали нагороди відділу агропромислового розвитку Василівської райдержадміністрації за плідну працю, високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання спільної справи у вирішенні питань розвитку сільського господарства та з нагоди Дня працівників сільського господарства!

Привітали АТ «Михайлівський райагропостач», ДСГП «Агроцентр» та ФГ «Агро-Константа» і ділові партнери - ТД «КИССОН», компанії «Бізон-Тех», «Syngenta» та «Сади України», котрі подякували підприємствам за співпрацю та висловили надію й на подальшу взаємодію та взаєморозуміння.

На цьому свято не завершилося, адже після закінчення робочого дня Галина Вікторівна Шаламова подбала і про культурну програму для працівників підприємства: всі бажаючі поїхали в Запоріжжя на концерт молодого і харизматичного, талановитого і багатожанрового вокаліста - Сергія Соловйова.

У своє професійне свято трударі змогли насолодитися авторськими композиціями та каверами на відомі хіти, приємними сюрпризами та творчими експериментами, спецефектами і денс-шоу, а також прем'єрними композиціями співака.

Ось так дружно та злагоджено працює і святкує День працівників сільського господарства АТ «Михайлівський райагропостач»: з морем позитиву, океаном емоцій і гарним настроєм!
 
 
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©