Контактные данные

З ВЕЛИКОЮ ПОВАГОЮ ДО ВАС!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 201 від 03.10.2020

Щороку 1 жовтня Україна відзначає День людей похилого віку та День ветерана. Цей день – не лише слушна нагода пильніше придивитися до проблем найстарших представників громади, а й можливість для кожного згадати нашу історію, вшанувати людей літнього віку і ветеранів – тих, хто найбільше потребує допомоги та уваги від нас з вами.

Михайлівська районна ветеранська організація завітала до близько 30 ветеранів, щоб привітати їх зі святом, а 2 жовтня голова організації Тамара Миколаївна Радченко провела зі своїми колегами теплий та душевний захід – зі спогадами, історіями життя, згадками про минулі здобутки і досягнення…

Привітати членів ветеранської організації завітали і почесні гості, з подарунками приїхала на захід і Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» та голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова».

Шановні наші ветерани, літні люди, спасибі Вам за досвід, багаторічну працю, трудові досягнення. Знайте, найбільша нагорода для нас усіх - бачити Вас якомога частіше при доброму здоров’ї!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©