Контактные данные

З ТУРБОТОЮ ПРО ВАС!

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №175 від 04.04.2020

Головні новини світу як і раніше пов’язані з пандемією коронавірусу. Жорсткі карантинні заходи вводить не тільки Україна, але й багато інших країн Західного світу. Всі розуміють, що краще зараз зазнати серйозні незручності, ніж потім зіткнутися з італійською ситуацією, коли через одномоментний вал пацієнтів їх просто нікому, ніде і нічим буде лікувати.

А показники в цій сфері зростають: сьогодні число людей, що заразилися в світі за межами Китаю, стало вище числа китайців, які підхопили коронавірусну інфекцію. Причому ніяких поліпшень у цій сфері поки що не помітно.

Щоб максимально убезпечити своїх партнерів-орендодавців, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Шаламова потурбувалася про їхній індивідуальний захист, забезпечивши їх спеціальними наборами, до складу яких увійшли: дезінфікуючий спрей, маска та рукавички.

- Сьогодні ми, як ніколи, розуміємо цінність нашого здоров’я, - зазначає Галина Вікторівна. – І я закликаю всіх: бережіть себе, бережіть своїх рідних. Залишайтеся вдома, відклавши всі свої справи на потім. А якщо ж Вам все-таки необхідно вийти, користуйтеся засобами індивідуального захисту!

Дійсно, здоров'я дарується людині один раз. Його дуже легко втратити й дуже важко відновити. Тому ціна йому – дуже висока. Тож, бережіть себе, бо саме здоров`я  є одним з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©