Контактные данные

 З ЛЮБОВ’Ю ДО ЗЕМЛІ, З ЛЮБОВ’Ю ДО ХЛІБА, З ЛЮБОВ’Ю ДО ЛЮДЕЙ!

  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №37 від 03.08.2017
Для когось літо — це чудова пора відпочинку, а для селян, які працюють на землі, - це ще й гаряча пора косовиці. Жнива для хліборобів, що ставляться до хліба як до найвищої цінності, це результат їхньої праці протягом всього року. Всі роботи повинні бути виконані оперативно і в найкоротші терміни. Від цього залежить не тільки кількість, але й якість зібраного врожаю.

Наша земля дуже багата, і такою вона була споконвіку. За нелегкий труд віддячує вона щедрими врожаями, якщо погода не внесе свої корективи в плани людей. Ось і в господарствах Михайлівського району вже закінчилася відповідальна пора збирання врожаю ранніх зернових культур.

АТ «Михайлівський райагропостач», як і інші підприємства району, підводить підсумки хліборобського марафону. Шість комбайнових агрегатів дружно вийшли на ниву під управлінням 12 механізаторів підприємства, яким необхідно було зібрати урожай з близько 3 тисяч гектарів землі. Враховуючи, що комбайни працювали, дотримуючись оптимальної швидкості збирання не більше 5-7 км/год, щоб максимально якісно зібрати вирощений урожай без втрат для підприємства. Всі працівники – справжні професіонали, які люблять та розуміють землю. І кожен працював на чітко визначеній ділянці.

Комбайнери О.П.Антюфєєв, П.П.Антюфєєв, О.М.Костіков, О.В.Пересипкін, М.І.Назаренко, Я.А.Ганель разом з помічниками М.Ю.Притика і К.К.Георгіаді щоліта сідають за штурвали своїх польових «кораблів» і борознять безкрайні простори рідних ланів. Важко уявити, скільки сил вкладено в кожне зернятко. Це – неймовірно вражаюче видовище, коли одночасно 6 комбайнів, немов справжні господарі землі, їдуть полем, і гаряче, пропахле літом і щедрим сонцем зерно лине у їхні обійми.

Техніка в період збирання врожаю працювала як один злагоджений механізм завдяки головному механіку В.І.Стадніченку та інженеру А.С.Касьяненко. А трактористи В.А.Скоробогатов, М.Г.Цуканов, В.О.Писанко та О.В.Карпенко відповідали і за пожежну безпеку, незважаючи на невимовну спеку, і за тюкування та транспортування соломи, і за обробку землі.

І всі працювали однією злагодженою командою, турбуючись про кінцевий результат. Це – важлива і відповідальна праця, адже саме завдяки їй «видобувається» найцінніше, що є в кожній країні, - хліб.

Неможливо пережити ці емоції, не побувавши в епіцентрі збирання врожаю. В момент, коли сидиш у кабіні комбайна, здається, що разом з твоїм серцем б’ється ще одне – живого механізму, який залишає за собою широкі смуги на жовтому тлі стерні. За день на очах змінюється вигляд десятків гектарів землі.
Вже традиційно комбайнери та водії сільгосппідприємства змагаються між собою за першість. І ось 31 липня були підведені підсумки по збиранню ранніх зернових культур.

За результатами змагання, переможцями визнано:

Комбайнери:
І місце – Антюфєєв Олександр Петрович
ІІ місце – Антюфєєв Пилип Петрович
ІІІ місце – Пересипкін Олег Володимирович

Водії:
І місце – Радченко Олександр Іванович
ІІ місце – Шелудько Костянтин Сергійович
ІІІ місце – Сотніченко Борис Миколайович

- Період збирання врожаю зернових на підприємстві тривав з 27 червня по 24 липня. Це – менше місяця, але за цей час ми встигли не лише зібрати свій урожай, а ще й надавати послуги іншим сільськогосподарським підприємствам. Я вдячна кожному працівнику за його труд, за душу, вкладену в роботу рідного підприємства. Тому мені приємно вручати подяки за виконання особливо важливого завдання, за чесний, сумлінний, невтомний труд, високий професіоналізм та майстерність тим, хто безпосередньо брав участь у збиранні врожаю, - говорить голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Вікторівна Шаламова.

Щирі слова вдячності прозвучали на адресу кожного тракториста і водія та працівників всіх підрозділів підприємства. Трударям комплексної бригади елеватора В.Д.Проскурні, А.В.Курнацькому, Д.Ю.Касьянову, Е.К.Хелая, А.І.Макарову, Б.Б.Чайченку, які працювали в пекельній спеці на розпеченому асфальті, в оточенні розжареного металу, дякували за

Приймання врожаю, його зберігання,
Очистка, сушіння без зволікання -
За все ви несете відповідальність,
Тож дякуєм всім за сумління і старанність!

Під гучні оплески вручили подяку спеціалістам лабораторії О.Д.Іваніченко, В.І.Синьоокій, Л.В.Стародуб, В.А.Грищенко:

За працю нелегку, ретельність, старанність,
За пильність, сумлінність й відповідальність
Невтомній команді подяку вручаємо,
Щасливої долі, здоров'я бажаємо!

І «золотим» рукам бригади, яка підготували елеватор до роботи, В.І.Лесніку, О.Ю.Савенкову, С.В.Бабичу, В.В.Фатєєву:

Завдань непосильних для вас не буває!
І все – на відмінно! Ваш труд поважаєм!

Щирі слова подяки сказала Галина Вікторівна і своїм першим помічникам, заступникам Олександру Борисовичу Макарову за розвиток та зміцнення ділової репутації підприємства, вміле керівництво групою компаній АТ «Михайлівський райагропостач» та Сергію Володимировичу Нужному за високий професіоналізм та ефективну організацію робіт.

Із вдячністю голова Наглядової ради підприємства звернулася і до керівників всіх підрозділів, які продемонстрували вміле керівництво в складний період косовиці. Це - Юрій Юрійович Касьянов, Олександр Миколайович Шутов, Юрій Іванович Скок, Отар Дмитрович Чарелідзе.

Звичайно, Галина Вікторівна звернула особливу увагу і на високопрофесійну роботу бухгалтерів підприємства. «Трьома китами», на яких тримався оперативний та бухгалтерський облік урожаю в період збирання та заготівлі, Галина Вікторівна назвала молодих, але відповідальних бухгалтерів Людмилу Сергіївну Тищук, Лесю Володимирівну Чайченко та Тетяну Вікторівну Дзюбу. Хоча на підприємстві відчувалися результати хакерської атаки, але ці професіонали робили все для того, щоб ні ділові партнери, ні товаровиробники, ні відомі зернортрейдери ТОВ «ЛУЇ ДРЕЙФУС КОМПАНІ Україна», ТОВ «Кофко АГРІ РЕСОРСІЗ Україна», ТОВ «АТ Каргілл» не відчули жодних незручностей, а відвантаження зерна на внутрішній ринок та експорт пройшло в оптимальні терміни.

Безпека підприємства була під уважним контролем служби охорони, тому і І.М.Баздирєву, В.М.Данилюку, Ю.О.Долгому, О.В.Дороганю, С.В.Козакову, В.П.Копальцю, О.С.Шаламову, А.Б.Шеховцову були адресовані слова подяки:

Наш спокій і порядок зберігаєте,
Чужих нам ні на крок не підпускаєте!
Ваш труд для підприємства надважливий,
Тому прийміть подяку нашу щиру!

- Завдяки спільним зусиллям кожного на своєму робочому місці, незважаючи на погодні умови, нам вдалося зібрати більше 7500 тон сільськогосподарських культур. Порівняно з минулим роком, цьогорічна урожайність менша, але сподіваємося, що цінова політика на зерно відповідатиме затратам. Я дякую всім за невтомну працю, самовідданість, високий професіоналізм та оперативність. Вірю у вашу мудрість, далекоглядність, патріотизм та впевненість у своєму підприємстві. Сподіваюся, що щедра рідна земля і в подальшому сприятиме розквіту та достатку кожній оселі, нашому підприємству і нашій державі, – зазначила Галина Вікторівна Шаламова.

Ось так дружно та злагоджено працює АТ «Михайлівський райагропостач»: з любов’ю до землі, з любов’ю до хліба, з любов’ю до людей!

                                       
 
 
 
 
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©