Контактные данные

З ЛЮБОВ'Ю ДО ДІТЕЙ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 243 від 24.07.2021

Так непомітно промайнула половина літа, ще трішечки і шкільні подвір'я покличуть до себе школяриків! А до цього у кожної школи багато справ: перед тим, як зустрічати учнів, необхідно завершити всі ремонтні роботи, причепуритися та подумати,чим же цього року зацікавити своїх підопічних.

Ось в КЗ "Тимошівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" (директор І.В.Ковшикова) з нового навчального року з'явиться гімнастичний зал! Колектив працівників освітнього закладу своїми силами провів ремонтні роботи у приміщенні, розфарбував тематично стіни, а от підлогове покриття необхідно було придбати.

БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" (голова - Г.В. Шаламова) за участі небайдужого тимошівця Г.Борисенка придбала на класну кімнату ковролін, тож тепер ніжки школяриків будуть у комфорті! Ось так небайдужі до дитячої долі серця об'єднуються в одному спільному прагненні - забезпечення щасливого дитинства з можливостями розвитку талантів, прагнень, починань!

- Я хочу, щоб діти любили свою школу, тягнулися до неї, прагнули проводити тут якомога більше часу, щоб їм було тут не тільки корисно, але і цікаво! Саме для цього ми впродовж останніх років зробили для діток ігрову кімнату, креативно оформили інклюзивний клас, а з вересня хочемо ще й запустити гімнастичний зал! І нехай кожна дитина знає, хто про неї турбується, хто долучається до вдосконалення комфортних умов, - зазначає Ірина Володимирівна, передаючи слова вдячності Галині Вікторівні Шаламовій і всім меценатам, які дбають про школу!

Тож, об'єднуємо зусилля для розквіту нашої території!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©