Контактные данные

ЯСКРАВІ ЕМОЦІЇ В НАГОРОДУ ЗА ЯСКРАВІ МАТЧІ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №121 від 23.03.2019
  14 березня Київське «Динамо» на НСК «Олімпійський» зіграло матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти лондонського «Челсі».

Повболівати за збірну поїхали і футболісти команди «Райагропостач» разом зі своїми родинами - такий подарунок зробила їм Галина Вікторівна Шаламова за високі досягнення, за активну гру, за те, що гордо несуть і прославляють своїми високими результатами у спортивних змаганнях ім'я «Райагропостач»!

Так, нещодавно команда посіла І місце у Чемпіонаті Василівського району з футзалу! А 16 березня, вирішувалася доля перехідного Кубку Василівського району з міні-футболу. Команда «Райагропостач» у півфіналі змагалася з ФК «Таврія-Скіф». Напруження не зникало до кінця гри, адже матч закінчився з результатом 2-2. І лише після серії пенальті (2-3) фіналістом стала команда «Райагропостач»!

Оскільки другий матч півфіналу «Юлена»-«М-Білозірка» закінчився з рахунком 5-3, у фіналі райагропостачівці боролися вже з командою «Юлена». І... знову перемогли з рахунком 9-5! Тож, Кубок цього року переходить до команди «Райагропостач»!

На думку Галини Вікторівни, поїздка до Києва не лише стала нагородою для спортсменів, а ще й має підбадьорити їх та заохотити до перемог в майбутньому футбольному сезоні!
 
     

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©