Контактные данные

ЯК МИХАЙЛІВЦІ ЯРМАРКУВАЛИ: ВИЗНАЧНІ НАГОРОДИ, АРОМАТНІ СМАКОЛИКИ ТА ЯСКРАВІ ВИСТУПИ

 
 Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №97 від 06.10.2018
  29 вересня у Михайлівці відбувся ярмарок, присвячений Ювілею району!

Офіційно Михайлівський район Запорізької області було засновано 7 березня 1923-го року, але, за традицією, жителі району святкують його день утворення саме наприкінці вересня – коли місцеві господарства збирають урожай, і можуть пригостити своєю продукцією земляків. Завітав на свято і голова Запорізької обласної ради Григорій Вікторович Самардак.

Свої подвір’я святково вбрали Плодородненська ОТГ у складі Плодородненської та Мар’янівської сільських рад та Михайлівська ОТГ у складі Михайлівської селищної та Тимошівської й Бурчацької сільських рад, ну а на площі Святковій розкинувся хутір Пришибської селищної ради, яка, хоч і не входить наразі до складу жодної ОТГ, та представила себе на вищому рівні! Готували подвір’я до свята працівники АТ «Михайлівський райагропостач». Наповнили хутір декором працівники Пришибського дитячого садочка «Сонечко», а унікальні фотозони виготовили власноруч працівники підприємства! І всі, хто долучився до організації свята, отримали в подарунок оплески та захоплені вигуки гостей подвір’я!

Так, на сцені Пришибського хутору виступали учні Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова, вихованці Пришибської музичної школи, Пришибський будинок культури в особі Олександри Калініченко, СК «Куміте», танцювальний колектив «Шанс». За запрошенням Галини Вікторівни Шаламової сольний концерт дав учасник вокальних шоу «Х-Фактор» та «Караоке на Майдані» Сергій Соловйов, а дітей розважали веселі аніматори! До видовищ додали і хліба: Пришибський хутір пригощав всіх бажаючих ароматним борщем та смачнющим кулішем!

Смачно попоїсти можна було і на Освітянському хуторі, який вражав різноманіттям духмяної випічки, і на селянському подвір’ї Агрофірми ім.Мічуріна, де на додачу облаштували цілий комплекс фотозон із сільського життя та провели благодійний аукціон! Представили свої подвір’я й інші установи району: Територіальний центр соціального обслуговування населення, «Ощадбанк», Рада жінок-фермерів, районна бібліотека тощо. А рятувальники 34-ї ДПРЧ ГУ ДСНС провели показовий виступ, продемонструвавши, як гасити пожежу піною. Таким чином, михайлівці на мить опинилися в зимовій казці, адже дерева й трави на певний час вкрилися м’якою білою периною!

З робочою поїздкою відвідав Михайлівський район цього дня і голова Запорізької обласної ради Григорій Вікторович Самардак, який зауважив, що розвиток сільських територій сьогодні дає поштовх для розвитку всього Запорізького регіону.

- Запорука успіху Михайлівського району та всієї Запорізької області – люди, справжні трударі, талановиті й завзяті, які люблять свій край і день у день роблять внесок у його розвиток, - підкреслив Григорій Вікторович і нагородив Орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІ ступеня голову наглядової ради приватного АТ «Михайлівський райагропостач» Галину Вікторівну Шаламову.

Галина Вікторівна подякувала за відзнаку, підкресливши заслугу в цій нагороді всього колективу підприємства. Зі святкової сцени михайлівців привітали також депутат Запорізької обласної ради Віктор Іванович Дудка, голова Михайлівської райдержадміністрації Олександр Васильович Стулень, голова Михайлівської районної ради Сергій Васильович Передерій, голова Михайлівської селищної ради Олександр Васильович Ракша, помічник народного депутата Сергія Валентирова Бутилкіна Тетяна Геннадіївна.

З нагоди Дня створення Михайлівського району, за високий професіоналізм, активну громадську позицію й сумлінну працю були відзначені працівники комунальних закладів, керівники фермерських господарств, освітніх закладів району:
- Заноздра Тамара Євгенівна, керівник КЗ «Дитячий центр»;
- Терських Юлія Михайлівна, керівник колективу «Елегант»;
- Нюдьга Анжеліка Борисівна, вчитель молодших класів Тимошівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- Нечет Вікторія Іванівна, педагог-орнанізатор Плодородненської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- ПАТ Обленерго «Михайлівський район електричних мереж»;
- ТМО Михайлівського району;
- Михайлівське ВПУ;
- Михайлівське відділення «Ощадбанку»;
- Михайлівська філія ПАТ «Оранта-Січ»;
- Районний будинок культури;
- Спіцин Андрій Миколайович, приватний підприємець;
- Шевченко Любов Миколаївна, працівник Михайлівського комунгоспу;
- Івасюк Олександр Володимирович, керівник ФГ «Грейн-Агро»;
- Шпирна Світлана Іванівна, депутат Михайлівської селищної ради;
- Гайдаржі Іван Васильович, головний лікар Михайлівського ТМО;

Ну а по закінченні офіційних нагороджень Галина Вікторівна Шаламова і колектив АТ «Михайлівський райагропостач» привітали з Днем весілля молодят Анастасію і Романа Саєнко!

Піднесений настрій цього дня створювали на святковій сцені дитячі та самодіяльні колективи Михайлівського району.

  
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©