Контактные данные

ВРАЖАЮЧІ ПОЄДИНКИ ТА НЕСТРИМНІ ЕМОЦІЇ:ЯК ПРОЙШОВ ЧЕМПІОНАТ З КАРАТЕ НА КУБОК імені М.А.ШАЛАМОВА

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №77 від 19.05.2018
  
  12 травня на території спортивного майданчика Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова пройшов ІІІ Відкритий Чемпіонат з кіокушин карате на Кубок М.А.Шаламова серед дітей, юніорів, юнаків та дівчат у розділах «куміте» і «ката».

Організаторами змагань виступили БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова», СК «Куміте» (смт Пришиб) та КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.М.А.Шаламова».

В змаганнях взяли участь 6 команд із Запорізької області, м.Мелітополь, Дніпропетровської та Херсонської областей. Серед запрошених гостей заходу були присутні голова Запорізької обласної ради Григорій Вікторович Самардак, депутат Запорізької обласної ради Віктор Іванович Дудка, віце-президент «Міжнародного Благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» Вемір Суренович Давітян, начальник відділу фінансів Михайлівської райдержадміністрації Оксана Василівна Згоннік, начальник відділу освіти, молоді та спорту Михайлівської райдержадміністрації Тетяна Олександрівна Кучерява, голова Пришибської селищної ради Віталій Станіславович Величко, привітна господиня - директор Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова Марина Михайлівна Вертелецька та директор Пришибського дитячого садочку «Сонечко» Галина Олександрівна Сорочинська.

- Доброго дня, дорогі земляки, гості нашого селища, спортсмени та вболівальники! Рада вітати вас на ІІІ Відкритому Чемпіонаті з кіокушин карате на Кубок М.А.Шаламова, - привітала присутніх на спортивному заході голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» Галина Вікторівна Шаламова! – «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» вже не вперше долучається до проведення спортивних заходів, адже прищеплювати любов до спорту дітям, піклуватися про їхнє майбутнє - одне з основних завдань організації. Дякую усім, хто доклав зусиль до організації Чемпіонату! Бажаю учасникам змагань нових звершень та перемог, а якщо ж не вдасться перемогти сьогодні – вдасться наступного разу. Тож, глядачам зичу яскравих емоцій, а спортсменам - впевненості на татамі!

Григорій Вікторович Самардак, в свою чергу, зазначив що проведення цих змагань - це яскравий приклад того, як потрібно любити свою батьківщину, свій рідний край, свою Україну. Він побажав спортсменам займатися боротьбою лише на спортивних майданчиках і ніколи не брати до рук зброї.

Своїми вокальними виступами привітали учасників змагань, гостей та вболівальників Олександра Калініченко, а також співочі таланти Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова.

Понад 100 юних каратистів змагалися за першість. Спочатку спортсмени помірялися своїми вміннями в категорії «ката»! В перервах між глядачів розважали своїми вокальними виступами Олександра та Сергій Калініченко!

Потім розпочалися вражаючі поєдинки у розділі «куміте»! Вболівальники практично не стихали: стільки драйву, нестримних емоцій та яскравих вражень викликали у них бої! Врешті-решт переможців було визначено!
І місце - збірна м.Мелітополь
ІІ місце - збірна смт Пришиб
ІІІ місце - збірна м.Запоріжжя

Збірну смт Пришиб представляли 15 спортсменів в 25 категоріях. В результаті, наші земляки посіли такі призові місця:
І місце
Влад Шампаров
Влад Бяширов
Даниїл Тимоханов
Сергій Окопний
Іван Поліщук
Кирил Савченко
Роман Гнєздилов
Віктория Рубан
Сара Токобаєва
Стефанія Майнич

ІІ місце
Іван Поліщук
Павел Колесников
Віктория Рубан

ІІІ місце
Максим Храпаль
Влад Пугачов
Нікіта Драган
Данил Черепних
Стефанія Майнич
Володарям призових місць вручили медалі та дипломи, а переможців нагородили ще й статуетками. Ну а команди-призери отримали свої заслужені кубки!

На початку церемонії нагородження учасників ІІІ Відкритого Чемпіонату СК «Куміте» на Кубок М.А.Шаламова головний суддя змагань В'ячеслав Рубан зазначив, що СК «Куміте» прагне подякувати трьом людям, без яких не відбулося б цього заходу: голові БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» Галині Вікторівні Шаламовій, директору КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова» Марині Михайлівні Вертелецькій та голові Пришибської селищної ради Віталію Станіславовичу Величку.

Усім трьом помічникам семпай вручив подяки за вагомий внесок в розвиток кіокушин карате в Україні, підтримку молоді та спорту в Михайлівському районі, пропаганду здорового способу життя в смт Пришиб.
Кожен з нагороджених, в свою чергу, подякував В'ячеславу Рубану за розвиток кіокушин карате, батькам - за те, що прививають дітям любов до спорту, учасникам - за видовищні зманання.
Марина Михайлівна зазначила, що насправді Пришибській школі пощастило мати таких друзів, як Галина Шаламова, Віталій Величко та В'ячеслав Рубан, адже це - люди, які щиро дбають про розвиток дітей та молоді. Вона побажала «Благодійному фонду імені М.А.Шаламова» та АТ «Михайлівський райагропостач» добра, благополуччя і процвітання.
  
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©