Контактные данные

 ВИВЧЕННЯ ОСТАННІХ ЗМІН В ОПОДАТКУВАННІ ТА ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИНАХ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОЇ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №84 від 07.07.2018
26 червня спеціалісти АТ «Михайлівський райагропостач» та ФГ «Агро-Константа» відправилися в м.Дніпро на семінар на тему «Оподаткування в агросекторі та земельні відносини. Останні зміни 2018».

Спікерами виступили голова податкового комітету Громадської ради при МЕРТ, член громадської ради при УКРІНФОРМ України та Мінфіні, заступник голови Податкового комітету при ТПП України, голова наглядової ради Палати податкових консультантів Ольга Сергіївна Богданова, а також відомий адвокат, один із авторів Земельного кодексу, голова Комітету Земельного та аграрного права ААУ Віктор Ананійович Кобилянський.

На початку семінару бухгалтерів привітали з прийдешнім професійним святом, ну а потім всі поринули в інформаційний простір законодавства.

Тож, наші спеціалісти протягом дня вивчали оподаткування в агросекторі та земельні відносини в розрізі передачі держземель у розпорядження ОТГ.

На семінарі обговорювались питання оптимізації оподаткування агропідприємств, ризики, що можуть виникнути для підприємства. Аналізувалися наслідки змін законодавства щодо оподаткування аграрного бізнесу.

Окремо експертами надано рекомендації щодо складання договорів оренди земельних ділянок; проаналізовано практичні негативні ситуації, в які можуть потрапити аграрії та надано рекомендації як їх уникнути та запобігти втраті землі.

Зміни в законодавстві вимагають постійного його вивчення та аналізу. Лише так підприємство може ефективно функціонувати та активно розвиватися. Тож бухгалтери повернулися на підприємства з новими знаннями, щоб активно використовувати їх на практиці.
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©