Контактные данные

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО! ВІТАЄМО! ГАЛИНА ШАЛАМОВА-ГОСПОДИНЯ СВОГО КРАЮ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №171 від 07.03.2020

Господиня… Коли хтось промовляє це слово, від нього завжди віє теплом, затишком, атмосферою домашнього комфорту… Воно ніби світиться всім тим добрим та чистим, що лишень можна уявити в наших оселях… Але є жінки, переповнені цим теплом та затишком, тому щедро ним діляться, зігріваючи всіх навколо, набагато перевищуючи радіус своїх домівок!

Саме для того, щоб відзначити таких жінок, щорічно по всій Запорізькій області проходить конкурс «Господиня свого краю». У цьому році в ньому взяли участь 108 претенденток. Цього року господинь вибирали в 16 номінаціях: «Жінка – представник місцевих органів виконавчої влади», «Жінка – працівник органів місцевого самоврядування», «Жінка – громадський діяч», «Жінка – керівник підприємства», «Жінка – працівник агропромислового комплексу», «Жінка – працівник малого та середнього бізнесу», «Жінка – працівник освіти і науки», «Жінка – працівник охорони здоров’я», «Жінка – працівник культури та мистецтва», «Жінка – спортсменка», «Жінка – працівник засобів масової інформації», «Жінка – працівник правоохоронних, судових органів, нотаріату та адвокатури», «Жінка – військовослужбовець, працівник Збройних Сил України», «Жінка – працівник сфери соціального захисту населення», «Жінка – волонтер», «Жінка – берегиня свого роду».

Господині краю – це жінки, які своєю діяльністю здійснюють значний внесок у розвиток державотворення, економіки, освіти, культури, є неформальними лідерами, впливають на громадське життя району. Тож, за поданням Пришибської селищної ради у номінації «Жінка – керівник підприємства» була представлена ​​кандидатура яскравої, невтомної і креативної голови Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галини Шаламової.

18 лютого 2020 року відбулося засідання обласної конкурсної комісії, на якому було визначено жінок-переможниць Конкурсу у всіх 16 номінаціях. Серед 48 переможниць – і Галина Вікторівна! Традиційно нагородження проходить до Міжнародного жіночого дня в Запоріжжі. Отож 5 березня у стінах Запорізької ОДА Галині Вікторівні Шаламовій урочисто вручили Диплом, який засвідчує це високе звання!

Колектив АТ «Михайлівський райагропостач» щиро вітає свого керівника із заслуженою нагородою та бажає їй сил і наснаги у втіленні інноваційних ідей у сфері сільського господарства, творчих пошуків, натхнення і невичерпної енергії, досягнення нових вершин на професійній ниві, що сприятиме подальшій благодійній діяльності для розквіту наших територій!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©