Контактные данные

ВІТАЄМО НАШУ СПОРТСМЕНКУ З БРОНЗОЮ НА МІЖНАРОДНИХ ЗМАГАННЯХ!

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №101 від 03.11.2018

В естонському місті Раквере пройшов Чемпіонат Європи з сумо
серед спортсменів до 14 та до 16 років. У складі збірної України участь у змаганнях брали п’ятеро представників Запорізької області, які виступали під прапором спортивного клубу «ХортА», що займається розвитком сумо у нашому регіоні. Очолив команду член правління СК «ХортА», старший тренер збірної Запорізької області, ЗТУ Роман Олексійович Білка.


Тому, щоб у змаганнях взяла участь спортсменка ДЮСШ КЗ «ФОК «Таврія» ВРР ЗО Єлизавета Павліченко, уродженка с.Бурчак Михайлівського району, посприяла Галина Вікторівна Шаламова, голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова», котра надала фінансову допомогу для поїздки на Офіційні європейські континентальні чемпіонати по сумо 2018.

Попри те, що для більшості запоріжців ці міжнародні змагання були першими в кар’єрі, спортсмени виступили вдало – всі повернулися додому з нагородами!

От і Єлизавета Павліченко, котра боролася серед дівчат до 16 років у вазі 60 кг, теж виправдала очікування! Здобувши перемоги над суперницями з Угорщина та Польщі, дебютантка чемпіонату Європи вийшла до півфіналу, де зазнала невдачі у поєдинку з росіянкою. У зустрічі за бронзу Лізі знов не пощастило – поступилася естонці, і посіла в підсумку п’яте місце. Та натомість Єлизавета вдало виступила у командних змаганнях «стінка на стінку», де виборола бронзову медаль у складі збірної України!

Ми вітаємо юну спортсменку і бажаємо їй впевнено долати перешкоди на шляху і крокувати до нових висот


   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©