Контактные данные

ВІТАЄМО НАШИХ ТРУДАРІВ ЗІ СВЯТОМ ПРОФЕСІЙНИМ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 207 від 14.11.2020
 

Осінь - це пора збору врожаю, час підведення підсумків сільськогосподарського року. Тому восени традиційно в школах і садочках проводиться свято осені, а працівники сільського господарства щорічно третьої неділі листопада відзначають своє професійне свято.

Сучасне сільськогосподарське підприємство – це складна та унікальна система, налаштування якої не менш складне, ніж налаштування музичного інструменту, адже фальшиве звучання навіть однієї струни чи клавіші спотворює загальне звучання музичного твору. В сільському ж господарстві неефективна робота навіть однієї ланки може звести нанівець всю роботу.

Саме тому, напередодні Дня працівників сільського господарства прийнято виділяти тих, хто зробив особливий внесок у розвиток сільськогосподарської галузі!

Так, у п’ятницю, 13 листопада, на територію АТ «Михайлівський райагропостач» з робочим візитом завітав Народний депутат Павло Мельник з почесною і приємною місією – вручити від імені Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова Грамоту Верховної ради України голові Наглядової ради Галині Вікторівні Шаламовій за заслуги перед українським народом!

Галина Вікторівна завжди підкреслює, що кожна її нагорода – це результат роботи дружного, злагодженого колективу, який вона впевнено називає своєю фортецею і стіною. Цю тезу озвучив і голова Михайлівської РДА Олексій Тимків, назвавши Галину Шаламову капітаном корабля, а її команду - дуже сильним екіпажем, та підкресливши, що колектив АТ «Михайлівський райагропостач» є зразком того, якими мають бути працівники сільського господарства! І дійсно, результативність роботи працівників підприємства виділили і на районному, і на обласному рівнях!

Почесною грамотою Запорізької обласної ради за професіоналізм та працелюбність нагороджений тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва ДСГП «Агроцентр» АТ «Михайлівський райагропостач» Пилип Антюфєєв.

Від голови Михайлівської РДА Олексія Тимківа нагороди за сумлінну професійну роботу в сільськогосподарській галузі одержали трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва ДСГП «Агроцентр» АТ «Михайлівський райагропостач» Михайло Назаренко і Сергій Бородавка. А Президія Михайлівського районного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу нагородила за сумлінну працю та активну участь в роботах профспілкової організації апаратника з переробки зерна АТ «Михайлівський райагропостач» Андрія Курнацького.

До речі, цього року АТ «Михайлівський райагропостач» відзначив своє 25-річчя, а отже Подяки та почесні медалі «25 років АТ «Михайлівський райагропостач»» одержали п’ять його працівників, які пройшли весь цей шлях разом, консолідуючи свої зусилля на розвиток підприємства: інспектор з кадрів Людмила Проскурня – за відповідальний підхід до вивчення та підбору кадрів, мудрість у прийнятті важливих рішень і вміння знайти спільну мову з кожним членом колективу; касир Людмила Дорогань – за раціональність, відповідальність, вимогливість до себе і оточуючих; завідувач складів Віталій Добичин – за визначний особистий вклад в становлення та розвиток підприємства,раціональний підхід до роботи з наданими ресурсами і вміння працювати в команді; заступник директора ДСГП «Агроцентр» Сергій Нужний – за самовідданий труд на підприємстві, відповідальність у прийнятті важливих рішень на польових роботах і вміння працювати однією командою на результат; голова Наглядової ради Галина Шаламова – за вміле, ефективне керівництво групою компаній АТ «Михайлівський райагропостач», впровадження інноваційних технологій; за стабільний розвиток підприємства завдяки таланту організатора, цілеспрямованості, наполегливості, високому професіоналізму та невичерпній енергії; за значний вклад у соціально-економічний і культурний розвиток рідного краю.

Крім того, до Дня працівників сільського господарства за високий професіоналізм, відповідальність та сумлінність у роботі на благо розвитку підприємства подяки від голови Наглядової ради Галини Шаламової одержали: трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва Олег Пересипкін, Пилип Антюфєєв, Олександр Антюфєєв, В’ячеслав Писанко, Олександр Костиков, Олександр Карпенко і Микола Притика, які доклали максимуму зусиль, комплексно обробляючи землі та працюючи з найдорожчий скарбом сільського господарства – вирощуваною продукцією; головний агроном Арсен Сулейманов та агроном Андрій Мотуз – за відповідальне виконання найважливішого завдання сільгосппідприємства – вирощування урожаю, завідувач складу Олена Хоменко – за відповідальність і професіоналізм при зберігання плодоовочевої продукції; водії автотранспортних засобів Олег Губін, Микола Сазонов, Валерій Строєв, Роман Качанов та Борис Сотніченко – не лише за забезпечення одночасної роботи п’яти комбайнових агрегатів та елеватора, але і за надання транспортних послуг партнерам підприємства; апаратник оброблення зерна Сергій Кочура і робітник з  комплексного обслуговування  сільськогосподарського виробництва Елдарі Хелая – за злагоджену безперебійну роботу елеватора; підсобні робітники Діана Тимоханова і Наталія Капустинська - за відповідальну і продуктивну працю для підтримування порядку на території підприємства; охоронники Сергій Козаков та Андрій Шеховцов - за стабільність у роботі, добросовісне виконання службових обов’язків у справі збереження майна і підтримання порядку; продавці продовольчих товарів Наталія Широка і Тетяна Щепковська – за продаж власно вирощеної продукції підприємства та вміння знайти спільну мову з клієнтами; бухгалтер Юлія Бєлікова – за ефективну відповідальну роботу зі своєчасним оновленням інформації щодо доставки с/г-продукції на елеватор; головний інспектор Ольга Іваніченко – за вагомий особистий внесок у здійснення експертної оцінки якості зерна та овочевої продукції, відповідальність та ефективність у виконанні отриманих задач; директор Юлія Спіцина і заступник директора Олександр Макаров – за  відповідальний підхід до вирішення особливо важливих для підприємства питань, зваженість та раціоналізм, мудрість та високий професіоналізм, за визначний вклад у підвищення кокурентноспроможності підприємства.

Працівники сільського господарства дійсно заслуговують на подяку та на відпочинок. Вже зібраний урожай в полях, садах, городах. Буйство кольорів змінюється прозорістю та сірістю в кінці осені. Тільки ясне синє небо не втрачає своєї яскравості. Тож нехай кожен Ваш день буде яскравим, шановні працівники сільського господарства!

Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної землі, нашої малої батьківщини і України в цілому!

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©