Контактные данные

ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК!

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №119 від 08.03.2019
 


Весна - пора щастя, любові і тепла. Не дивно, що саме в цей період року ми і відзначаємо Міжнародний жіночий день, адже жінка - то справжня берегиня сімейного затишку, яка, як і весна, дарує своїм рідним безкрайню любов і нове життя.

Восьме березня, або Міжнародний жіночий день, в Україні відзначають зовсім по-особливому. У цей визначний день ми вітаємо жінок, які займають в нашому житті вагоме місце.

Тому, в це весняне свято Галина Вікторівна Шаламова, голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова», вирішила привітати своїх орендодавців, які представляють чарівну половину людства. Тож, за її дорученням, по всій Запорізькій області роз’їхалися представники Благодійної організації, щоб привітати з Міжнародним жіночим днем представниць прекрасної статі.

- Спасибі Вам за Вашу віру в нас, за Вашу надійність, за Вашу теплу посмішку і добрий погляд. Бажаю Вам гарного самопочуття, особистого благополуччя та здійснення найзаповітніших бажань. Нехай кожну з вас завжди оберігає Янгол-охоронець, хай перші весняні квіти подарують вам ніжність, а сонце зігріває своїм теплом. Нехай березневий вітер принесе вам щастя, надію та радість, а навколо Вас зажди панує добро, - бажає Галина Вікторівна.

Ще з початку тижня у представників «Благодійного фонду імені М.А.Шаламова» розпочався справжній квест по населеним пунктам області, щоб встигнути привітати якомога більше жінок з весняним святом!

Редакція газети «НАШе Життя: новини» також долучається до привітань та бажає всім жінкам побільше посміхатися, адже тим самим Ви піднімаєте настрій всім навколо. Будьте завжди щасливі, задоволені, успішні, а головне – кохані і закохані!
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©