Контактные данные

ВІДЗНАЧЕНО КРАЩІ ІНІЦІАТИВИ ЖІНОК, ЯКІ НАС НАДИХАЮТЬ НА ЗВЕРШЕННЯ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №149 від 05.10.2019

27 вересня відбулося нагородження переможниць Конкурсу «Кращі ініціативи жінок для демократичного розвитку місцевих громад», проведеного Європейською асамблеєю жінок-депутатів у партнерстві з Асоціацією міст України, Представництвом Ради Європи в Україні та Всеукраїнським об’єднанням жінок-депутатів.

На церемонії зібралися 135 ініціативних та активних жінок з усіх куточків України, готових змінювати нашу країну на краще! Це - депутати, підприємці, науковці, громадські активісти, котрі зробили вагомий внесок у розвиток своєї території. Нагороди учасницям вручали у стінах Верховної ради - місці, де зароджуються нові ідеї до реалізації, де приймаються доленосні рішення і де наша країна обирає той шлях, який приведе її до розквіту!

Організаторами конкурсу виступили президент Європейської асамблеї жінок-депутатів Анастасія Попсуй, виконавчий директор Асоціації міст України, кандидат наук з державного управління Олександр Слобожан, заступниця Голови офісу Ради Європи в Україні Олена Литвиненко, а також почесний президент ГО «Міжнародна амбасада жінок-підприємниць», амбасадорка Польської мережі жінок-підприємниць Вероніка Марчук.

Переможниці були визначені у номінаціях: підприємництво, врядування, громадська діяльність, наукова діяльність, нова Україна, освіта, а також в номінації з особливим статусом. З Михайлівського району організатори відзначили за кращі ініціативи в галузі «підприємництво» Галину Шаламову (будівництво нової теплиці АТ «Михайлівський райагропостач») та Неллу Куліковську (сушка овочів, фруктів та продукція їх переробки)! Обидві бізнес-вумен увійшли до книги кращих ініціатив жінок України!

Подорож до Києва була насиченою, цікавою, яскравою та продуктивною: отримані в стінах Верховної Ради України дипломи, знайомство з талановитими та ініціативними людьми, цікаві та надихаючі екскурсії!

- Я хочу сказати «Дякую!» своєму неперевершеному, активному, цілеспрямованому і працьовитому колективу! Саме завдяки Вашій підтримці в реалізації моїх ініціатив ми вписані в цю книгу! Спасибі Вам, моя опора і фортеця! Ви - найкращі! Разом ми зможемо все, - говорить Галина Вікторівна.

Переможці, а також абсолютно усі учасники конкурсу «Кращі ініціативи жінок для демократичного розвитку місцевих громад» були запрошені на яскраву та насичену екскурсію до м.Ірпінь, яке розташоване у західному передмісті Києва.

Радник міського голови Максим Плешко із захватом розповідав про своє місто, що говорить про неабияку зацікавленість у розвитку своєї території. За словами присутніх, така екскурсія надихає на нові звершення та змушує свіжим поглядом подивитися на нові можливості.

- Кожна з нас була вражена, адже Ірпінь не дарма називають справжнім європейським містом у серці України. Тут панують чистота, порядок та затишок. Це - місто широких горизонтів та відкритих перспектив, - ділиться емоціями Галина Шаламова. - Те, що раніше було занедбано чагарниками, сьогодні в Ірпені облаштовано в 16 зелених зон. В оточенні унікальних фонтанів, колоритних зелених насаджень і різноманітних скульптур, альтанок, колон, лавок і водойм є над чим замислитися... Дитяча поліклініка взагалі схожа на приміщення для ігрових кімнат, але при цьому там працюють вузькопрофільні спеціалісти та дитячі лікарі-стоматологи. Розміщені кабінет масажу, ЛФК, сучасний фізіотерапевтичний кабінет тощо. А в дитсадках вже змалечку виховують громадян європейської України. Чого тільки варті урни для відокремленого сміття! Тож, я хочу звернутися до своїх земляків - нам є до чого прагнути, давайте спільними зусиллями зробимо і нашу Михайлівщину місцем, до якого будуть прагнути та на яке будуть рівнятися! Давайте разом шукати конкурси та гранти, які допоможуть нам розчистити ставок, облаштувати унікальні та комфортні паркові зони, удосконалити оформлення та функціональне наповнення дитячого відділення лікарні! Словом, давайте об'єднувати зусилля!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©