Контактные данные

ВІДПОЧИНОК? КОЛИ-НЕБУДЬ ПОТІМ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №269 від 22.01.2022

Зима ще в самому розпалі, а кожний дбайливий аграрій уже думає про прийдешню весну: з чим доведеться виходити в поле, чи в порядку техніка, чи дозволить наявне обладнання вчасно обробити землю, а якщо ні, то де взяти нове, більш сучасне, в якому стані посівний матеріал?..

- Перше, що роблять аграрії одразу після підрахунку врожаю, це підготовка до наступного сезону. – зазначає голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Шаламова. – Адже потрібно придбати добрива, насіння, засоби захисту рослин, правильно розрахувати норми їх внесення, норми висіву насіння, обрати відповідний захист рослин, а ще подбати про техніку.

Ціна на міндобрива прогнозовано зростає, чому сприяє здорожчання газу. Деякі компанії-виробники добрив значно зменшують обсяги виробництва, деякі призупинили роботу, що разом із відкладеним попитом стане причиною дефіциту навесні. Через це експерти радять купувати міндобрива вже зараз. І ще є безліч запитань, на які потрібно якнайшвидше знайти відповідь, аби восени мати хліб і до хліба.

Існують місця, де відразу можна отримати відповіді на більшість запитань. Одне з них – АТ «Михайлівський райагропостач»!  Не секрет, що наша з Вами Україна - значна частина аграрної Європи. Тож зима – не час для відпочинку, а важливий період, щоб перевірити обладнання і техніку, відремонтувати, що треба.  І тут на допомогу прийдуть надійні партнери!

В АТ «Михайлівський райагропостач» наявні у продажу:

- Запчастини на сільськогосподарську техніку;

- Шини сільськогосподарські та автошини;

- Акумулятори;

- Посівний матеріал;

- Мінеральні добрива, засоби захисту рослин;

- Паливно-мастильні матеріали, масла, тосол, антифриз;

- Шланги, трубки, гофрорукава;

- Шпагат тощо.

- Все наявне  в асортименті або  з можливістю попереднього замовлення, - зазначає начальник відділу постачання та збуту підприємства Ярослав Гонгало (097 814 6432). – Адже ми розуміємо, наскільки сільгоспвиробникам зараз важливо якісно підготуватися до початку сільськогосподарського року, аби потім без перерв і втрат урожаю ефективно працювати на нові рекорди!

Отже, поки представники інших професій ще насолоджуються зимовою казкою, ми крокуємо вперед, у русі - життя. Відпочинок коли-небудь потім...

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©