Контактные данные

ВІДКРИТТЯ ОНОВЛЕНОГО МАГАЗИНУ – РАДІСТЬ ДЛЯ ПОКУПЦІВ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №135 від 28.06.2019

27 червня Україна відзначає День мікро-, малих і середніх підприємств

Саме успішний невеликий бізнес, на думку Європи, — ознака прогресивної економіки. Згідно з даними Міжнародної ради по малому бізнесу, офіційні і неформальні мікро-, малі та середні підприємства становлять понад 90% усіх підприємств і в середньому складають 60-70% від загального числа зайнятості, їх частка в формуванні ВВП досягає 50%.

Саме тому так важливо, щоб ці підприємства не стояли на місці, а активно розвивалися. Прикладом активного розвитку сміливо можна назвати АТ «Михайлівський райагропостач», яке під ефективним керівництвом голови Наглядової ради Галини Вікторівни Шаламової лише за цей рік запустило в роботу 2 оновлені магазини: «Нива-1» (смт Пришиб) та «Нива-2» (смт Веселе).

Свіжі овочі та фрукти, вирощені дбайливими руками справжніх професіоналів, соління, товари повсякденного попиту, сертифіковані ефективні миючі засоби та засоби повсякденної гігієни, господарчі товари, будівельні матеріали, автозапчастини, електротовари та інші не менш необхідні речі – ряд продукції, що реалізовується на полицях магазинів невпинно розширюється…

З моменту відкриття магазину АТ «Михайлівський райагропостач» у Веселому минуло два тижні. І, повірте, впродовж цього часу там було дуже спекотно, адже всі покупці не лише знайомились, скуповувались, пробували в перший період роботи магазину, але й мали нагоду взяти участь у лотереї з розіграшами корисних подарунків.

Галина Вікторівна вирішила, що відкриття оновленого магазину має бути радісною подією не лише для підприємства, але і для жителів селища.

Тож, на минулих вихідних, 23 червня, весело та яскраво пройшов розіграш призів. Чеків було дуже багато, але, на жаль, завітати на захід змогли не всі. Тим не менш, 57 призів знайшли своїх господарів!

Ось так – незважаючи на проблеми, з яким стикається малий та середній бізнес впродовж шляху свого розвитку, є підприємства, які прагнуть до змін, ставлять собі все вищі цілі і впевнено їх досягають! Головне – команда, якій під силу все!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©