Контактные данные

ВІДКРИТТЯ НОВОГО МАГАЗИНУ АТ «МИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙАГРОПОСТАЧ» В МИХАЙЛІВЦІ 

  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №184 від 06.06.2020 

16 травня відзначається Міжнародний день світла. Зробити цей день світлішим і додати комфорту у життя своїх земляків вирішило і АТ «Михайлівський райагропостач» під ефективним керівництвом голови Наглядової ради Галини Вікторівни Шаламової. Саме цього дня в смт Михайлівка поблизу Михайлівського будинку культури було відкрито новий магазин «НИВА-3».

В асортименті - свіжі овочі та фрукти, вирощені дбайливими руками справжніх професіоналів, соління, інші продукти харчування, товари повсякденного попиту, сертифіковані ефективні миючі засоби та засоби повсякденної гігієни, господарчі товари та інші не менш необхідні речі.

  • Шановні покупці, звертайтесь до нас зі своїми порадами і пропозиціями, щоб ми з Вашою допомогою ставали ще краще, вдосконалювалися та розвивалися, - звертається до покупців Галина Вікторівна.

З моменту відкриття нового магазину минуло понад два тижні. І всі покупці не лише знайомились, скуповувались, пробували продукцію в перший період роботи магазину, але й мали нагоду взяти участь у безпрограшній лотереї з розіграшами корисних подарунків.

 

Галина Вікторівна вирішила, що відкриття магазину має бути радісною подією не лише для підприємства, але і для жителів селища. Тож, минулої п’ятниці, 29 травня, весело та яскраво пройшов розіграш призів серед чеків на суму понад 300 гривень.  Дощ та вітер не завадили працівникам підприємства зробити цей день сонячним та теплим.

Ось так – незважаючи на проблеми, з яким стикається малий та середній бізнес впродовж шляху свого розвитку, є підприємства, які прагнуть до змін, ставлять собі все вищі цілі і впевнено їх досягають! Головне – команда, якій під силу все!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©