Контактные данные

ВЕЛИКІ СПРАВИ РОБЛЯТЬСЯ ТІЛЬКИ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №233 від 15.05.2021
 

Минулими вихідними ми відзначили День пам’яті та примирення і День Перемоги - 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. І щороку відзначенню цих дат передує наведення порядку біля меморіалів. Староста Пришибського старостинського округу Олександр Володимирович Лактіонов висловлює свою вдячність усім, хто долучився до впорядкування територій біля обелісків та реставрації самих меморіальних комплексів:

- Слова подяки хочу висловити за проведену роботу біля обелісків працівникам Пришибського дитсадка "Сонечко", жителям сіл Смиренівка та Слов'янка, які своїм прикладом показують, як потрібно шанувати пам'ять визволителів, комунальному підприємству "Пришиб", яке одночасно проводило роботи в кожному населеному пункті, а також приватним підприємцям І.Сухорукову, С.Шевченку та А.Благоторенку.

Тепер населені пункти Пришибського старостинського округу готові до відзначення Дня Перемоги.

Олександр Лактіонов також відвідав з привітаннями учасника бойових дій Якова Івановича Крамаренка та від Михайлівської селищної ради вручив йому продуктовий набір, подякував за перемогу і побажав міцного здоров'я.

Цьогоріч на 9 травня випала ще й поминальна неділя, а отже необхідно було подбати і про вчасне впорядкування територій кладовищ. Тут також жителі старостинського округу об'єднали зусилля, щоб навести лад на місцях поховання своїх земляків. Тож Олександр Володимирович відзначає труд кожного, хто зробив свій внесок в цю благородну справу:

- Підприємцем І.Драганом, завдяки виділеному фінансуванню від депутата обласної ради В.Дудки та голови селищної ради В.Рикуна, своєвчасно перед поминальним днем встановлено передню частину паркана на новому кладовищі в смт Пришиб. Значний внесок у впорядкування кладовища зробили голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Шаламова, директор «Пришибский елеватор Адверс» Василь Крамаренко, приватні підприємці Анатолій Благоторенко, Сергій Сластухін, депутат селищної ради Сергій Шевченко. До робіт по благоустрою селища долучилися колективи КП «Пришиб», КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова», дитячого садочка «Сонечко», музичної школи, пожежної охорони, працівники адмінбудівлі старостинського округу. Мені хочеться, щоб кожен усвідомлював - великі справи робляться спільними зусиллями, а отже нам потрібно об'єднуватися для розвитку нашої території! Я щиро дякую небайдужим і активним громадянам та бажаю всім миру, злагоди, міцного здоров'я, щастя і взаєморозуміння!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©