Контактные данные

ВЕЛИКА ВТРАТА ДЛЯ КОЖНОГО З НАС…

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №75 від 03.05.2018
  
 ВЕЛИКА ВТРАТА ДЛЯ КОЖНОГО З НАС…  Назавжди в нашій пам’яті…
 29 квітня 2018 р. минуло чотири роки від дня смерті Миколи Архиповича Шаламова…

Колектив АТ «Михайлівський райагропостач» щиро сумує з приводу раптової втрати свого начальника, ШЕФА, мудрого керівника і вправного господаря не лише на землі, але й в усіх сферах життєдіяльності нашого краю!
Микола Архипович докладав багато зусиль, щоб забезпечити майбутнє своїх земляків. Жодна визначна подія в селищі та районі не залишалася без його уваги та суттєвої підтримки: скрізь - вкладена часточка його душі.

Кожен, хто знав Миколу Архиповича, згадує його як надзвичайно мудру людину з відкритою і щирою душею. А АТ «Михайлівський райагропостач» було сенсом його життя.

Дорогий ШЕФ, Ви назавжди залишитеся єдиним цілим з нашим підприємством, і ми й надалі з гордістю нестимем Ваше ім'я - ім'я Миколи Архиповича Шаламова!

Ми з честю та гідністю продовжуємо Вашу справу і, як і Ви, не забуваємо про благодійність... За ці чотири роки АТ «Михайлівський райагропостач» збільшило обсяги виробництва, зросла якість продукції та послуг, збільшилася кількість працівників, і все це - щоб Ви нами пишалися!

Ми щодня згадуємо Ваші поради і настанови, і, приймаючи важливі рішення, завжди уявляємо, як би вчинили Ви!

Короткими, але яскравими, сповненими сумлінною працею, енергійною діяльністю були Ваші літа! Ви так любили життя, ви так віддавали себе праці на благо своєї землі, своєї малої батьківщини, своєї рідної України, що слід, залишений Вами в наших серцях, - нетлінний! І Ваш відхід у Вічність – це велика втрата для кожного з нас!

Вічна Вам пам’ять…

З повагою, Ваш колектив
 Микола Архипович Шаламов. Саме із цим ім’ям пов’язані найкращі та найщиріші спогади колективу Пришибської школи та дітей, які навчалися та навчаються зараз у ній.

Микола Архипович покладав багато надій на колектив школи та вірив у наш потенціал, робив все можливе, щоб школа з кожним днем ставала кращою, сучаснішою. Чотири роки минає з дня смерті цієї прекрасної, доброї, щедрої, мудрої людини, а пам’ять про нього назавжди залишиться жити в наших серцях.

Діти та вчителі школи завжди згадують та пам’ятають ті мудрі очі, які кожного разу підтримували дітей на всіх шкільних заходах, пам’ятають його щиру, по-дитячому добру посмішку.

Микола Архипович був справжнім другом дітей, адже він розумів їх, а вони завжди чекали підтримки в його очах. Таким він залишився в нашій пам’яті.

Зараз комунальний заклад «Пришибська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені М.А. Шаламова» з гордістю носить ім’я Миколи Архиповича, пишається цим, і, звичайно, намагається виправдати всі сподівання свого доброчинника, наставника, друга.

Не даремно говорять, що людина жива доти, доки жива пам’ять про неї. Микола Архипович Шаламов завжди поруч із нами, в наших серцях.

Назавжди попрощались ми з
Вами,
Та в нашій пам'яті лишились
Ви навік.

Педагогічний та учнівський колектив
КЗ «Пришибська загальноосвітня школа
І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова»
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©