Контактные данные

ВЧИМОСЯ, АНАЛІЗУЄМО, ДІЛИМОСЯ ДОСВІДОМ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №91 від 24.08.2018
 17 серпня в с.Резедівка Вільнянського району Запорізької області відбувся масштабний День поля. Захід в ТОВ «НВП Сортостанция» організували передові селекційні компанії зі світовим ім’ям - Pioneer, Alta seeds, KWS, RAGT, Euralis, Syngenta, Mas seeds, May Seed.

Відвідали інформаційно-пізнавальне свято і Ярослав Гонгало, Андрій Мотуз та Олексій Дударєв - працівники АТ «Михайлівський райагропостач» та ДСГП «Агроцентр». На цих підприємствах завжди використовують можливість здобуття нових знань та перейняття досвіду колег.

Тож і цього разу наші спеціалісти скористалися нагодою відвідати поля, на яких були представлені гібриди соняшнику Європейської та Американської селекції. Агрономи охарактеризували відвідувачам основні параметри кожного із широкої лінійки соняшнику та зосередили увагу на їхніх перевагах та особливостях вирощування.

Працівників АТ «Михайлівський райагропостач» та ДСГП «Агроцентр» теж зацікавили високопродуктивні, придатні до ранніх строків посіву гібриди, котрі добре переносять посуху та формують стабільні врожаї. На основі здобутих знань наші спеціалісти зможуть підібрати найбільш сприятливі для наших умов гібриди соняшнику, технології обробітку ґрунту, а також строки сівби.

По завершенні інформаційної програми, гості обговорили почуте з колегами та обмінялися досвідом вирощування різних гібридів.
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©