Контактные данные

ВАЖЛИВА ДОПОМОГА У НЕПРОСТІ ЧАСИ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №177 від 18.04.2020

Працювати на результат завжди легше, коли є підтримка. Особливо її цінність ми відчуваємо у критичних ситуаціях. Так, сьогодні, у зв’язку з коронавірусною пандемією світ опинився досить жорстких реаліях. Нестача засобів індивідуального захисту вибиває з колії, а отже так важлива допомога благодійників, котрі своєю діяльністю підтримують роботу установ та організацій.

Так, Благодійна організація “Благодійний фонд імені М.А.Шаламова”  за ініціативи голови Галини Шаламової передала благодійну допомогу Михайлівській багатопрофільній лікарні.

Від Фонду медики отримали найнеобхідніше: маски, респіратори, захисні комбінезони і халати, оприскувачі з дезінфікуючими засобами і рукавички.

- БО “Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" – соціально відповідальна організація, - зазначає Галина Вікторівна. - Ми розуміємо, що нині ситуація – не зовсім проста, а лікарі в ці дні – на передовій захисту громадян від поширення епідемії , і вони, як ніхто, потребують допомоги.

За словами директора КНП "Михайлівська багатопрофільна лікарня" Івана Васильовича Гайдаржі, у час пандемії КОВІД-19, коли засобів захисту медичних працівників бракує, допомога  є дуже вчасною і важливою, тому щиро вдячні БО “Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" і Галині Вікторівні за підтримку.

 

Крім того, допомогу засобами захисту у непрості часи отримали Пришибська селищна рада, Комунальне підприємство «Пришиб», Михайлівський райвідділ національної поліції України в Запорізькій області.

Маски, рукавички та дезінфікуючі спреї, які передали представники БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова", тепер захищатимуть не тільки здоров'я працівників вищезгаданих установ, але і жителів Михайлівщини, з якими вони спілкуватимуться.

Для боротьби з коронавірусною інфекцією потрібно об'єднувати зусилля, тож подолаємо цей складний шлях разом!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©