Контактные данные

В НОВИЙ СЕЗОН - З НОВИМИ ЗНАННЯМИ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №219 від 06.02.2021

Сучасний агробізнес вимагає нових рішень.  Працюючи у цій сфері, необхідно  постійно розвиватися та вдосконалювати технології. Зливи та посуха, заморозки та спека, нові шкідники, резистентні збудники хвороб, важко викорінюванні бур’яни – все це виклики, які ставить перед аграріями сьогодення.  Саме тому так важливо навчатися новому і переймати досвід від провідних компаній.

У вівторок, 2 лютого, за ініціативи голови Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галини Шаламової представники підприємства Ярослав Гонгало, Арсен Сулейманов та Олексій Дударєв відвідали в м.Запоріжжя семінар від ALFA Smart Agro.

Наші спеціалісти мали змогу поспілкуватися із провідними спікерами: директором  східного регіону ALFA Smart Agro Олексієм Павленком, кандидатом сільськогосподарських наук, директором Департаменту досліджень та розробок Сергієм Кнечунасом, провідним фахівцем Департаменту досліджень та розробок Валерієм Литвиненком та ін.

Галина Вікторівна впевнена, що сільськогосподарська робота потребує постійного навчання, поглиблення знань, запровадження нових технологій тощо. Саме тому вона ініціює активну участь працівників АТ «Михайлівський райагропостач» у навчальних семінарах, де виступають провідні науковці агрохімічної галузі України, а аграрії мають можливість отримати унікальні знання, які обов’язково стануть у нагоді. Тож підкорюємо новий сезон новими знаннями!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©