Контактные данные

УСПІШНІСТЬ – У САМОВІДДАНІЙ ПРАЦІ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №206 від 07.11.2020

Осінь – це пора урожаю, коли комори повняться результатами кропіткої виснажливої праці, яку вклали в природні ресурси працівники сільського господарства. Ось і  овочесховища АТ «Михайлівський райагропостач» (голова Наглядової ради – Галина Вікторівна Шаламова) гостинно запрошує до співпраці усіх товаровиробників, які займаються вирощуванням фруктів та овочів.

На високотехнологічному  овочесховищі ємністю більше 3000  куб. м робиться все для того, щоб  до споживачів і взимку доходили овочі та фрукти якісними, а головне – щоб вони зберегли не лише товарний вигляд, а й всі корисні компоненти: вітаміни та мінеральні  речовини. І це все – завдяки злагодженій  роботі  колективу, який докладає до цього чимало зусиль, зокрема і завідувача складів Олени Геннадіївни Хоменко.

Свій трудовий шлях вона розпочала в 17-річному віці у Казахській РСР прядильницею, а коли їй виповнилося 20 років, почала працювати у райвиконкомі, звідки пізніше перевелася до Ашхабадського міськкому партії на посаду технічного секретаря. Потім, у зв’язку з переведенням чоловіка на інше місце служби, родина переїхала до України. Вже тут Олена Геннадіївна була прийнята на роботу до Шевченківського райвиконкому м.Запоріжжя, а у 1987 році вона влаштувалася до Пришибської селищної ради спочатку інспектором воїнського обліку, а потім рахівником-касиром.

Зараз же вона успішно трудиться на підприємстві АТ «Михайлівський райагропостач» у царині запашних овочів та вітамінних фруктів. Секретів успіху у роботі Олена Геннадіївна не має, адже її успішність – у самовідданій праці. Ось уже близько 20 років вона є завідувачем складів овочесховища АТ «Михайлівський райагропостач», яке розташоване на під’їзді до Михайлівки.

Ще в 2000 році дочірньому  сільськогосподарському підприємству «Агроцентр» була передана будівля овочесховища. Микола Архипович Шаламов  вже тоді започаткував новий напрямок діяльності  підприємства, приймаючи занедбану будівлю. За час свого існування овочесховище постійно розвивалося і вдосконалювалося. Приміщення було відремонтовано, правильно  та  професійно налагоджено вентиляцію в холодильних камерах. І це все відбудовувалося на очах Олени Геннадіївни, разом з її неоціненним вкладом у розвиток овочесховища.

Знаєте, професія завідувача складу овочесховища – не та робота, яку можна робити автоматично, як кажуть, від дзвінка до дзвінка. Тут має бути бажання працювати на результат. І результат буде високим тільки за умови раціонального використання ресурсів.

Однією командою,  дружно і злагоджено працює весь колектив овочесховища. Всі вони добре розуміють, на якого споживача орієнтуються, тому працюють відповідально, особливу увагу приділяючи якості продукції, поряд із ввічливим і швидким обслуговуванням і суворим дотриманням санітарних норм. Так склалося за десятки літ роботи, що яка б ситуація не склалася, а в колективі є щось таке, що згуртовує, зближує. Це підтримувалося кожним поколінням працівників, і збереглося досі. За час роботи в АТ «Михайлівський райагропостач» Олена Геннадіївна не раз приходила на допомогу колегам, давала слушні поради, розраджувала та підтримувала.

- Олена Геннадіївна – спеціаліст, якого потрібно ставити в приклад: мудра, досвідчена, працелюбна, далекоглядна. І при цьому вона - надзвичайно чуйна, людяна, добродушна і світла людина, яка зігріває своїм теплом всіх навколо, - із вдячністю в голосі говорить про колегу Галина Вікторівна Шаламова. – Я вдячна їй за все: за підтримку, за роботу, за надійність, за те світло, яке випромінюють її серце і душа, за те, що вона крокує з нами одним шляхом!

Цієї осені Олена Геннадіївна відзначила свій 60-літній Ювілей. Свято – це завжди вміння оцінити свій шлях, запрограмувати свої мрії і працювати, не ставлячи перед собою орієнтири наступних ювілейних дат. Олені Геннадіївні є чим пишатися – на роботі її цінують та поважають, прислухаються до її точки зору та слідують її порадам, а в родині її люблять і шанують вже дорослі син та донька і двоє люблячих онуків.

Ми щиро зичимо Олені Геннадіївні виконання всіх бажань. Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Нехай голова паморочиться тільки від надлишку захоплення, енергії і щастя. Бажаємо, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки Ваших рідних. І залишайтеся завжди такою ж неповторною і чарівною!

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©