Контактные данные

УКРАЇНО, ТИ У НАС ЄДИНА!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №247 від 21.08.2021

Цього року 24 серпня наша держава відзначає своє 30-ліття! День незалежності України – це найбільше національне свято. Тридцять років тому вперше за тисячолітню історію, на карті світу постала держава під назвою Україна і її незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

З метою відзначення цієї визначної дати 20 серпня на площі Святковій в смт Михайлівка пройшов урочистий мітинг «Святиня нашого народу».

Масштабно Ювілей держави святкують і в Запоріжжі, де цього дня теж пройшли урочистості. Зокрема, у Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім.В.Г.Магара відбувся святковий концерт «Неймовірна Україна» за участю керівництва Запорізької області і міста.

У залі зібралися представники різних професій, завдяки яким розвивається Запорізька область і вся країна!

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух, голова Запорізької обласної ради Олена Жук, Запорізький міський голова Володимир Буряк вручили на сцені театру нагороди талановитим і цілеспрямованим жителям нашої області, серед яких і голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Шаламова: за багаторічну сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Запорізької області та з нагоди Ювілейного Дня Незалежності України Галині Вікторівні вручено Грамоту Запорізької обласної державної адміністрації.

Вітаємо сьогодні всіх наших земляків, які отримали заслужені нагороди на різних рівнях! Адже кожну державу формує народ, який живе на її теренах і творить національну культуру. Саме на національній свідомості громадян будується країна, яка посідає гідне місце серед інших країн і впливає на події у світі!

Вітаємо всіх з нагоди великого національного свята державності та бажаємо міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння та добробуту!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©