Контактные данные

Україна неодмінно переможе, бо у нас є правда, сила і єдність!!!

   

В умовах воєнного часу тимчасово окуповані території (до яких увійшла і Михайлівщина) залишилися відмежовані від тих благ, які раніше здавалися нам такими простими і доступними. Нині не так легко навіть просто придбати продукти харчування, що вже казати про інші товари!

Тож БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" надіслала запит Народному депутату Юлії Яцик, яка відгукнулася і підтримала нас у ці непрості часи, допомогла отримати гуманітарну допомогу.

Дякуючи команді фонду, яка за першим покликом зібралася, щоб приділити свій час, свої зусилля, свою увагу малозабезпеченим жителям нашої території, було спаковано 170 продуктових наборів! Волонтери розфасували і роздали їх адресно пенсіонерам, багатодітним та малозабезпеченим сім'ям впродовж трьох днів!

Звичайно, ця кількість не може охопити всіх, тож я прошу кожного поставитися з розумінням до цього! Шановні земляки, допомагаймо один одному! Підтримуймо друзів, рідних, сусідів! Пам'ятаймо: Україна неодмінно переможе, бо у нас є правда, сила і єдність!!!

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©