Контактные данные

«У мирі й любові живи, Україно!»

 

Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №143 від 24.08.2019

Із самого ранку 23 серпня в смт Михайлівка  біля флагштока на площі Святковій почали збиратися   школярі, гості нашого краю та трудові колективи району.

Урочисто, патріотично, натхненно пройшла церемонія підняття державного прапора України.  І теплий степовий вітер розправив синьо-жовте, широке полотно.

Стяг України – це знак незламності кожного українця, символ наших перемог та гордості! Тож, його розгортання демонструє невтомну визвольну боротьбу відданих патріотів Батьківщини.

Потім в Михайлівському будинку культури пройшов святковий концерт, приурочений до визначних державних свят.

Замайорів синьо-жовтий прапор і на домівках жителів Михайлівського району, і на найбільших установах та підприємствах. Своєрідна Хода гідності пройшла і на території АТ «Михайлівський райагропостач», де  працівники разом зі своїм керівником Галиною Шаламовою пройшли територією підприємства, тримаючи в руках синьо-жовтий стяг. Під звучання Гімну України знамення підняли у височінь... 

Біля будівлі Пришибської селищної ради теж відбулися урочистості від Пришибського будинку культури. Ось так у переддень відзначення нашої незалежності відзначили особливий день - день нашого прекрасного синьо-жовтого прапора, символу нашої державності та незалежності, символу незламності духу, символу боротьби за право жити в незалежній державі!

Так і буде. Де український прапор - там перемога. Вітаємо зі святом кожного українця!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©