Контактные данные

ТУРБОТА, ЯКА ЙДЕ ВІД СЕРЦЯ

  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №115 від 09.02.2019 
З лютого 2017 року, тобто вже 2 роки, орендодавці ДСГП «Агроцентр» користуються іменними картками медичного страхування від страхової компанії «Країна», програма є абсолютно безкоштовною для них, адже всі витрати взяло на себе підприємство.

- Проект медичного страхування дає чудову можливість продемонструвати свою турботу і надати допомогу в складній життєвій ситуації людям, які довірили підприємству свої землі, - говорить Галина Вікторівна Шаламова.

Завдяки медстрахуванню орендодавці ДСГП «Агроцентр» мають можливість отримати більш якісну медичну допомогу і відшкодувати витрати на лікування у випадках, коли хворіють, травмуються або різко загострюються хронічні захворювання. За словами директора запорізького регіонального відділення СК «Країна» Марії Ігорівни Ковальової, орендодавець, який опинився в подібній ситуації, може безкоштовно отримати ліки на суму до 500 грн на одне звернення. Якщо ж потрібне додаткове обстеження, аналізи чи стаціонарне лікування, людина госпіталізується, а страхова компанія забезпечує покриття витрат на суму до 10 000 грн
 
Підведемо підсумки за останній рік співпраці. Так, впродовж 2018 року страхова компанія «Країна» опрацювала більше 50 звернень від орендодавців ДСГП «Агроцентр», виплативши на лікування майже 300 тис.грн. Найпоширенішими страховими випадками, за словами представників страхової компанії, є застуда, ГРВІ, харчове отруєння, травмування та інші випадки, коли людина занедужала та звертається до ФАПу чи лікарні. Але бувають і більш серйозні випадки, коли необхідне лікування органів зору чи, наприклад, опорно-рухового апарату. Тоді сума відшкодування сягає й 10 000 грн.

Єдине, що людині потрібно зробити при виникненні проблеми зі здоров'ям, - зателефонувати до страхової компанії, повідомивши номер договору страхування, який вказаний на картці. Важливо, що страховка, яку ДСГП «Агроцентр» пропонує своїм орендодавцям, діє на території всієї України. Тобто людина, яка знаходиться поза межами свого населеного пункту, в разі загострення хвороби може отримати необхідну медичну допомогу за місцем свого перебування.

Здоров'я - це основна умова і запорука повноцінного і щасливого життя. Воно допомагає нам втілювати наші плани, успішно вирішувати основні життєві завдання, долати труднощі. Тому така приємна турбота про здоров'я своїх орендодавців з боку підприємства.
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©