Контактные данные

ТУРБОТА, ЩО ЗІГРІВАЄ СЕРЦЕ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №98 від 13.10.2018
Покрова Пресвятої Богородиці — християнське і народне свято, яке відзначається церквами східного обряду 14 жовтня. Поміж Богородичними празниками нашого церковного року на особливу увагу заслуговує празник Покрову Пресвятої Богородиці. Культ Божої Матері як Покровительки нашого народу золотою ниткою пронизує історію від княжих часів аж до сьогодні. Секрет того постійного культу Богоматері як Покровительки, лежить, мабуть, в тому, що тут ідеться не про земне і людське, а про небесне й могутнє заступництво.

Галина Вікторівна Шаламова, голова АТ «Михайлівський райагропостач» та голова «Благодійного фонду імені М.А.Шаламова», ніколи не оминає увагою це свято, тож і цього року господиня подбала про подарунки для своїх партнерів-орендодавців!

Свято Покрови ознаменовує засинання Природи, та вкривання Землі на зиму. Справді, в жовтні перші дерева втрачають листя та встеляють своїм килимом подвір’я. І в цей час так хочеться домашнього затишку, ну а що зігріває серце більше, ніж турбота та піклування?
  
  
   
.

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©