Контактные данные

ТУРБОТА ПРО ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 263 від 11.12.2021

Щороку 3 грудня разом зі світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. На їх долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Одним із основних напрямків роботи БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" (голова - Галина Шаламова) є піклування про тих людей, які вимагають особливої уваги - своєю турботою, добрим словом і конкретною справою.

«Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» щороку долучається до відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю, тож і цьогоріч, коли директор КУ «Центр соціальних послуг» Тетяна Лактіонова звернулася за допомогою, голова Благодійної організації Галина Шаламова, звичайно ж, відгукнулась і передала 101 продовольчий набір, які згодом представники Центру передадуть адресатам.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть ті, хто потребує допомоги і уваги.

Тож хочеться побажати Вам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальність всі Ваші плани та задуми!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©