Контактные данные

ТУРБОТА ПРО ДІТЕЙ - ЯК ВИЯВ ТРЕПЕТНОЇ ЛЮБОВІ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №168 від 15.02.2020

Діти – це особлива частина нашого життя, вщерть сповнена любові, ніжності і трепету. А отже і свято, присвячене любові, Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач», вирішила провести по-особливому – з дітьми!

Отже, Галина Вікторівна запросила всіх дітей та онуків працівників підприємства 14 лютого відвідати майстер-клас з приготування піци для юних кулінарів в м.Запоріжжя!

Програма майстер-класу включила в себе:

- Знайомство з історією Середньовіччя в куточках ресторану «Sir Lancelot», декорованого під старовинний замок з масою реквізиту і потайними тунелями;

- Майстер-клас з приготування піци під чуйним керівництвом шеф-кухаря з цікавими історіями про походження цієї страви і секретами приготування;

- Фотосесія зі знаряддям лицарів і тематичними реквізитами.

Наприкінці такого яскравого дійства всім дітлахам урочисто вручили іменні сертифікати з присвоєнням звання: МАЙСТЕР-піцайола! Ви уявляєте щастя цих юних кулінарів?

Ну а потім хлопчики та дівчатка разом з батьками куштували приготовані власноруч шедеври! І кожна з родин світилася щастям – а хіба не так має проходити день, присвячений любові?  

І діти, і дорослі передають Галині Вікторівні слова вдячності за незабутні враження і море позитивних емоцій!

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©