Контактные данные

ТЕ, ЩО ДІТЯМ ДЛЯ ЩАСТЯ ТРЕБА!

 

 
  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №132 від 07.06.2019

Справжнє дитинство немислиме без радісних і яскравих подій. До таких подій можна віднести дитячі свята, наповнені веселощами і гарним настроєм.

Чудовий привід для влаштування такого дійства – День захисту дітей  –  свято радості, моря добрих слів і щасливих спогадів!

Відзначати дитяче «професійне» свято почали ще з 31-го травня, адже саме цього дня в більшості дитячих садків України пройшли урочистості до Дня захисту дітей. Ну а дорослі, які відчувають потребу дарувати дітям посмішки, роз’їжджали по дошкільним закладам із подарунками для малечі.

Так, в Малобілозерський дитсадок «Сонечко» (Василівський р-н) завітали на свято представники БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова».

Галина Вікторівна Шаламова, голова Благодійної організації, привітала малят зі святом:

- Саме для того, щоб ви, дорога наша малеча, любили займатися спортом, ми привезли вам в подарунок інвентар для спортивної кімнати, а щоб на ваших обличчях частіше сяяли посмішки, прийміть від нас яскраві іграшки та смачне морозиво!

Юні артисти подарували гостям море позитивних емоцій, а глядачі не шкодували для них щирих оплесків та радісних посмішок. Дітлахи передавали наввипередки м'яча в естафеті, розказували вірші, співали пісень. Завідуюча дитячим садком Юлія Василівна Малай подякувала Галині Вікторівні за допомогу та підтримку!

Веселу естафету до Дня захисту дітей влаштували для малят цього дня і в Пришибському дитячому садку «Сонечко», куди завітав казковий Карлсон (Аня Гончарова), якому дітки допомагали шукати подарунки (соки та бісквіти від селищної ради)! А спортивний інвентар та іграшки, які привезла з собою в подарунок Галина Вікторівна, став дуже доречним на цьому спортивному святі.

В кожному дитячому закладі колективи доклали максимум зусиль, щоб перетворити цей день в очах дітей на казку.

- Усі доклали зусиль, щоб кожна дитинка відчула себе іменинником, винуватцем торжества, - зазначає вихователь-методист ДНЗ «Сонечко» Людмила Володимирівна Добичина.

Ну а для тих діток, які вже виросли з дитячих садків, справжні торжества почалися в суботу. На території Михайлівської ОТГ 1 червня пройшли дитячий флешмоб, веселі естафети, майстер-клас писанкового розпису, конкурси та вікторини… Як зазначає методист Олена Денисенко, святкову ігрову програму для дітлахів влаштували і працівники селищної бібліотеки Михайлівки: у парку було організовано «Бібліотеку під відкритим небом», книжкові виставки «Книжкова веселка» та «Хіт – парад сучасних книг», які стали яскравим відкриттям літніх читань «Читай, пізнавай, відпочивай!». А у селищному будинку культури цього дня пройшов святковий концерт.

Не менш яскраво це свято відзначили і в смт Пришиб, де на території КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова» о дев’ятій ранку пройшло урочисте відкриття!

Директор школи Марина Михайлівна Вертелецька, Голова Благодійного фонду імені М.А.Шаламова» Галина Вікторівна Шаламова та Пришибський селищний голова Віталій Станіславович Величко привітали малечу зі святом, побажали їм щастя, здоров'я, яскравих посмішок, дзвінкого сміху та радісних емоцій. Саме дитяча посмішка - впевнені почесні гості - здатна зігріти та осяяти все навколо навіть в похмурий день!

Яскравий флешмоб, чарівні виступи вихованців музичної школи, дзвінкі пісні дітлахів зробили це свято особливим!

Після такого урочистого відкриття на новому футбольному полі зі штучним покриттям пройшов Відкритий футбольний турнір до Дня захисту дітей. Участь у змаганнях взяли школярі з Приморського, Пришиба та Михайлівки віком 9-11 років.

В першому матчі юні футболісти з Приморського виграли у пришибчан з рахунком 3-1. З рахунком 7-0 команда з Приморського виграла у михайлівських футболістів. Ну а третій матч між михайлівцями та пришибчанами завершився з рахунком 4-0 на користь господарів поля.

Тож, переможців було визначено:

І місце - команда з Приморського

ІІ місце - команда з Пришиба

ІІІ місце - команда з Михайлівки

Кращим воротарем, відповідно, став футболіст із Приморського, кращим бомбардиром – А.Величко (смт Пришиб), а кращим гравцем – О.Бутенко (смт Михайлівка).

По завершенні футбольного турніру програма дня продовжилася: Галина Вікторівна Шаламова оголосила переможців конкурсу малюнків «Щаслива дитина - квітуча Україна», який проводив «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова». Кожен з 73 учасників отримав грамоти, 10 учасників, які назбирали найбільше «вподобайок» в Фейсбуці - цінні призи, всі інші - солодощі!

Для пришибських дітлахів цей день став пам'ятним ще й тому, що цього дня в парку імені Миколи Архиповича Шаламова було відкрито дитячий майданчик! Саме так Галина Вікторівна потурбувалася про те, щоб під час літніх канікул у дітлахів був простір для розваг та відпочинку.

Пришибський селищний голова подякував Галині Вікторівні та всьому її колективу за те, що вони реалізовують дитячі мрії.

Тож, щаслива малеча із задоволенням випробувала гойдалки та каруселі та скуштувала морозиво і солодощі, якими пригощав всіх Благодійний фонд!

Ось так насичено та яскраво пройшло 1 червня, але в смт Пришиб для святкування Дня захисту дітей не обмежилися одним днем, адже вихідні для того і дані, щоб яскраво проводити їх з малечею. Тим паче, якщо на ці вихідні випадає таке свято!

Тож в неділю, 2 червня, біля будівлі Пришибської селищної ради будинок культури організував кілька годин щастя для дітлахів.

Яскрава концертна програма була наповнена виступами вокалістів Шульженко Олександри, Гнидь Валерії, Миргородської Мілени та Калініченко Олександри, танцювальними па Анісова Олександра і Кавак Туани (колектив «Шанс»), мелодійними композиціями вихованців музичної школи Михайла Кочкіна та Леутенко Лілії. Продовжилося святкування веселими конкурсами і атракціонами.

Що іще дитині для щастя треба?

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©