Контактные данные

СВЯТО ЛЮБОВІ ДО ДІТЕЙ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №116 від 16.02.2019
  
В середині лютого відзначається просто неймовірне свято - День Святого Валентина! Хоч на вулиці все ще прохолодно, але це свято у всіх асоціюється зі справжнім весняним настроєм. Можливо, це пов'язано з наближенням довгоочікуваної теплої весни.

Такий особливий день ще раз нагадує людині про тих, кого вона любить. Це - привід зробити подарунок своїм рідним, сказати їм про свої почуття.

14 лютого в актовому залі АТ "Михайлівський райагропостач" Галина Вікторівна Шаламова, голова БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова", влаштувала справжнє свято для малечі!

На дітлахів чекали веселощі, солодкі ласощі, ігри та розваги!

Галина Вікторівна з радістю привітала маленьких гостей зі святом:
- Люба наша малеча! День Святого Валентина - це свято любові до вас! Знаєте, дорогі дітки, кожен з нас, дорослих, розуміє, що життя з вами - це неперевершене, надзвичайне, веселе свято кожен день! Тому сьогодні ми вирішили виразити нашу любов до вас, влаштувавши таке свято і вам! Зі святом Вас, наші любі! З Днем Святого Валентина!

Ну і, звичайно, не обійшлося без подарунків! А чудовий настрій допомогли організувати діткам мультиплікаційні герої, які завітали до АТ "Михайлівський райагропостач" за запрошенням благодійниці!

І кожна дитина по завершенні свята підійшла до Галини Вікторівни, щоб особисто подякувати за яскраві емоції, подарунки та солодощі!
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©