Контактные данные

 СТРАХУВАННЯ ОРЕНДОДАВЦІВ: ЗАХИСТ, ОПОРА, ПІДТРИМКА

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №60 від 20.01.2018
  Здоров’я — найвища цінність. Майже всі знають цю тезу, але усвідомлює її не кожен. Динамічний ритм сучасного життя, постійні стреси, на жаль, не сприяють зміцненню здоров'я людини.

У розвинених країнах досить широким попитом користується страхування життя, що має велике соціально-політичне значення. Останнім часом і серед українців зріс інтерес до страхування життя і здоров’я – кризові часи і соціальна невлаштованість змушують людей частіше замислюватися про те, щоб мати надійний тил та опору в скрутну хвилину.

Про те, щоб партнери-орендодавці АТ «Михайлівський райагропостач» та ДСГП «Агроцентр» завжди відчували себе захищеними подбала Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради підприємства, завдяки турботі якої всі орендодавці вже рік користуються послугами страхової компанії «Країна».

- Страхування життя дозволяє нашим партнерам відчувати себе не самотніми у непростих життєвих ситуацій. І я тепер знаю, що в разі непередбаченої ситуації, нещасного випадку, тяжкої хвороби, їм обов'язково виплатять якусь суму грошових коштів, що допоможе оплатити якісну та ефективну медичну допомогу, - зазначає Галина Вікторівна.

СК «Країна» входить до ТОП-30 страхових компаній України за розміром страхових платежів і є асоційованим членом Моторного (Транспортного) Страхового Бюро України, учасником Добровільного об'єднання страховиків «Будівельний страховий пул» і членом Національного Клубу Страхової Виплати.

Вдячні люди не скупляться на слова подяки голові Наглядової Ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галині Вікторівні Шаламовій за таку вагому допомогу, за чуйність, людяність та патріотизм. За цей період близько 70 орендодавців підприємства отримали фінансову підтримку від страхової компанії, з них – 10 осіб одержали максимальну допомогу в розмірі 10 тисяч гривень. Всього ж на лікування орендодавців підприємства було виплачено близько 250 тисяч гривень.

Нагадаємо, така практика в Запорізькій області використана вперше, адже у нас ще ніхто не страхував своїх орендодавців. Крім того, як зазначає заступник директора з розвитку особистих видів страхування СК "Країна" В'ячеслав Юрійович Дорогобед, взагалі лише 10% керівників підприємств страхують за власний рахунок.

Тому орендодавці так задоволені турботливим ставленням підприємства АТ "Михайлівський райагропостач" до них. А суттєвою підтримкою сімейного бюджету для пайовиків-пенсіонерів є продуктові набори, які вони отримують до свят.

Дійсно, дуже приємно, що в наш час є ще організації, в яких співробітники так грамотно, професійно, і що не менш важливо, з такою доброзичливістю і теплотою ставляться до орендодавців!

Тож, як показала практика, медичне страхування, організоване для орендодавців ДСГП «Агроцентр» АТ «Михайлівський райагропостач», має свої результати. Тому пайовики передають Галині Вікторівні щирі слова вдячності за турботу та неоціненну підтримку та бажають підприємствам, які вона очолює, щедрих врожаїв, стабільності в роботі, високих прибутків, максимального розвитку та підвищення добробуту самих підприємств, працівників і, як наслідок, - орендодавців, яких Галина Вікторівна шанобливо називає своїми агропартнерами.
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©