Контактные данные

СПОРТ - ЦЕ ЗДОРОВ'Я!!!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №203 від 18.10.2020

14 жовтня на футбольному полі зі штучним покриттям КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова» пройшов VII Футбольний Турнір пам'яті Миколи Архиповича Шаламова

Турнір заснований на честь і в пам'ять депутата Запорізької обласної ради Миколи Шаламова. Його дружина, Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» та голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова», намагається зробити усе можливе для того, щоб у наших серцях не згасала пам’ять про Миколу Архиповича.

Перед початком змагань Пришибський селищний голова Віталій Величко звернувся до спортсменів, побажавши їм успіхів у грі, а також подякував Галині Шаламовій за організацію спортивного заходу.

Саме за ініціативи Галини Вікторівни з 2014 року в смт Пришиб почав проводитися футбольний Турнір пам'яті Миколи Архиповича Шаламова. Тому вона, звернувшись зі словами привітання до команд-учасниць і їх тренерів, наголосила, що Микола Архипович дуже любив Пришибську школу та дітей, тому ці спортивні змагання покликані продемонструвати молодшому поколінню приклад командної гри, дружби та ведення здорового способу життя:

- Всі ми знаємо, що спорт - це здоров'я, тому ми просто не могли не провести наш щорічний традиційний турнір! Задля здоров'я і підтримки сили духу! Задля єдності і командної атмосфери! Задля перемоги кожного над собою! Я щиро зичу кожному з Вас у цих змаганнях, в першу чергу, побити свій власний рекорд і стати на сходинку вищими у своїх вміннях, - побажала Галина Вікторівна. – І прошу кожного з присутніх дотримуватися карантинних обмежень, адже здоров'я - понад усе.

Галина Вікторівна також подякувала господині навчального закладу, на території якого проводився Турнір, - директору школи Марині Михайлівні Вертелецькій, яка, в свою чергу висловила слова подяки у відповідь за підтримку школи. Після урочистих слів прозвучав гімн БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» у виконанні Олександри Калініченко.

Ну а потім почалися динамічні, напружені, яскраві матчі між  командами «Райагропостач», «Новавтотранс», «Михайлівка» та «ДЮСШ» (Михайлівка).

Перша гра VII Футбольного Турніру пам'яті Миколи Архиповича Шаламова між командами «Райагропостач» та «ДЮСШ» (Михайлівка) закінчилася з рахунком 5:3 на користь пришиб чан. Другий матч між командами «Новавтотранс» і «Михайлівка» завершився з рахунком 5-0. Третя гра відбулася між командами «Новавтотранс» і «ДЮСШ» (Михайлівка). Перемогу з рахунком 7-1 здобули гості нашого району. Закінчилася четверта гра між командами «Райагропостач» і «Михайлівка» з рахунком 7-2 на користь Михайлівців. П'ятий матч між командами «ДЮСШ» і «Михайлівка» закінчився з результатом 6-1 на користь старшого покоління.Остання шоста гра між командами «Райагропостач» і «Новавтотранс» завершилася з результатом 6-2 на користь гостей змагань.

Ну і коли всі матчі VII Футбольного Турніру пам'яті Миколи Архиповича Шаламова були зіграні, визначено було і переможців, яких урочисто привітала кубками та медалями Галина Шаламова:

IV місце - ФК «ДЮСШ»

ІІІ місце - ФК «Райагропостач»

ІІ місце - ФК «Михайлівка»

І місце - ФК «Новавтотранс»

Кращий воротар - Кострикін Денис

Кращий бомбардир - Тюркенджі Євген

Кращий гравець - Прокудін Олександр

Вітаємо учасників змагань та зичимо їм перемог і на полі, і в житті!

 

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©