Контактные данные

 СПІВПРАЦЯ, ЩО БАЗУЄТЬСЯ НА ТЕПЛОТІ ТА ДОБРОЗИЧЛИВОСТІ

  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №36 від 22.07.2017
 Мабуть, у кожного села, як і у кожної людини, є своя доля. І залежить вона, в основному, від того, хто очолює громаду, хто обробляє навколишні землі, дбає про добробут населених пунктів і їх жителів.

Жителям села Мала Белозірка пощастило, бо землі їхні обробляють справжні господарі - працівники АТ «Михайлівський райагропостач», які турбуються про благополуччя селян.

Тільки протягом цього року скільки всього було зроблено для покращення життя мешканців села! Чого тільки варте медичне страхування усіх орендодавців підприємства!

Вдячні люди не скупляться на слова подяки голові Наглядової Ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галині Вікторівні Шаламовій за таку вагому допомогу, за чуйність, людяність та патріотизм.

Родина Мисачуків вже більше 10 років здає землі в оренду підприємству, а нещодавно їм довелося скористатися послугами страхування.
- Ми дуже задоволені ідеєю страхування. Так трапилося, що на лікування необхідна була велика сума грошей, - розповідає Світлана Іванівна Мисачук, - і завдяки медичному страхуванню, оформленому підприємством, ми змогли за чеками повернути 90% коштів.

Ще у лютому для всіх орендодавців АТ "Михайлівський райагропостач" почали діяти картки медичного страхування. Керівник підприємства Галина Вікторівна Шаламова прийняла таке рішення у зв'язку із недоступністю ліків деяким категоріям населення через їхню високу вартість.

Нагадаємо, така практика в Запорізькій області використана вперше, адже у нас ще ніхто не страхував своїх орендодавців. Крім того, як зазначає заступник директора з розвитку особистих видів страхування СК "Країна" В'ячеслав Юрійович Дорогобед, взагалі лише 10% керівників підприємств страхують за власний рахунок.
- Ми дуже задоволені ставленням підприємства АТ "Михайлівський райагропостач" до орендодавців, - розповідає Світлана Іванівна Мисачук. - Вже не раз, коли в родину приходило лихо, ми зверталися до Галини Вікторівни за допомогою, і завжди отримували її.

Окремі слова подяки орендодавці говорять за те, що підприємство завжди за оренду розраховується вчасно. Суттєвою підтримкою сімейного бюджету для пайовиків-пенсіонерів є продуктові набори, які вони отримують до свят.

Тож і родина Мисачуків щиро сподівається на подальшу співпрацю та підтримку і бажає підприємству щорічних щедрих врожаїв, а його працівникам - міцного здоров'я, енергії та наснаги.

Дійсно, дуже приємно, що в наш час є ще організації, в яких співробітники так грамотно, професійно, і що не менш важливо, з такою доброзичливістю і теплотою ставляться до орендодавців!

Спасибі Вам за Вашу допомогу, за Ваше розуміння і доброту до людей.
 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©