Контактные данные

СПАСИБІ ЗА ЯСКРАВЕ ЛІТО ДЛЯ НАШИХ ДІТЕЙ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №245 від 07.08.2021

Літо — це краса й тепло, буяння приємних думок і свято природи. Це той стан душі, який максимально комфортно відчувається, в якому легко, спокійно та затишно. Тут і яскраві барви, і теплий вітер, і шум листя на деревах, і безхмарне небо, усипане міріадами зірок, і теплий дощик під час сонячного дня.

Літо — це прекрасно, як для дорослих, так і для малечі! А для школяриків воно дарує чудові спогади на весь рік!

Наш батьківський і дитячий колектив щиро дякує за яскраве, насичене, неперевершене літо для наших дітей голові БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" Галині Вікторівні Шаламовій та профкому АТ "Михайлівський райагропостач" (керівник - Ю.Ю.Касьянов)!

Не всі батьки мають можливість відправити дітлахів до табору відпочинку, але дітям працівників АТ "Михайлівський райагропостач" дійсно пощастило, що їхні батьки працюють саме на цьому підприємстві, адже профком за підтримки БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" в повному обсязі оплатив дитячий відпочинок у таборі "Чайка"!

Весь день дітлахів там був повністю розпланований, і зовсім ніколи було нудьгувати. Ранок починався із зарядки, яку виконували всі разом під веселу музику, потім сніданок. До їдальні йшли, весело виконуючи загонові пісні. А потім у дітей були різні заходи: конкурси, концерти, змагання. Вечорами проводилася дискотека, а в теплу погоду - купалися та відпочивали на березі. Словом, життя в таборі було захопливим і цікавим!

Вже дві зміни повернулися з яскравими емоціями, незабутніми враженнями і казковими спогадами! Спасибі Вам, що додали веселкових фарб до літнього відпочинку наших діток!                 

Ольга Глянько,

від імені батьківського колективу

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©