Контактные данные

СИЛА, ЗАВДЯКИ ЯКІЙ ТРИМАЄТЬСЯ СВІТ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №40 від 02.09.2017
  5 вересня світ відзначає Міжнародний день благодійності. Що саме означає це поняття? Подейкують, що благодійність очищає душу однієї людини і радує іншу. Добро - ось, що робить наше життя щасливішим. Чим більше добра, тим більше світу і світла, радості і щастя буде на землі і в душах оточуючих!

А головне те, що в основі добрих вчинків повинна бути щирість, справжнє бажання допомогти людині, зробити її щасливішою. Як сказав Омар Хайям: «Якщо ти за добро подяки чекаєш, ти не даруєш його - ти його продаєш». І лише добре серце здатне поділитися своїм теплом і зрозуміти чужу біль, здатне співпереживати і розділяти радість, а значить – бути живим і щирим.

Благодійні організації та люди, які беруть участь в добродійності, безкорисливо допомагають, тим, хто потребують допомоги. Такі небайдужі до чужого горя люди виконують благородну місію, яка, крім самої допомоги, дає надію і віру кожній людині в світле майбутнє.

Зроблені добрі справи радують і душу благодійника. Про це не з чуток відомо голові Наглядової Ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галині Вікторівні Шаламовій, яка в пам’ять про свого чоловіка заснувала Благодійну організацію «Благодійний Фонд імені Миколи Архиповича Шаламова».

- Від кожного доброго вчинку в світі стає світліше і тепліше. І щасливіше як мінімум на одну людину, - вважає Галина Вікторівна. – У доброті - сила. І завдяки цій силі досі тримається світ.

АТ «Михайлівський райагропостач» вже давно заслужило довіру жителів Михайлівщини не тільки своїми досягненнями в економічному плані, а ще й як меценат та благодійник. А «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» був заснований для здійснення благодійної діяльності в інтересах розвитку суспільства, підвищення добробуту людей, задоволення потреб та інтересів дітей, молоді, сімей соціально незахищених громадян, шанобливого і доброзичливого ставлення до людей поважного віку та дітей, розширення та забезпечення прав та соціальних гарантій, що надаються сім’ям, захисту материнства і дитинства, реформуванню охорони здоров’я, освіти, культури, комунально-побутової, соціальної та інших сфер, забезпечення реальних позитивних змін у суспільстві і покращення життя людей, розвитку ефективного сільськогосподарського виробництва, розвитку селища та місцевого самоврядування, відновлення місцевої промислової політики.

Сьогодні людей, які займаються благодійністю, стає все більше, і вони співпрацюють. Так, спільні справи об?єднали «Благодійний Фонд імені Миколи Архиповича Шаламова» із Міжнародним Благодійним Фондом Олександра Петровського «Солідарність». Фонд співпрацює і з іншими благодійними організаціями України: БО БФ «Солдатські матері», БФ «Фонд сприяння обороні Запорізької області»; БФ «Країна об’єднана»; БО «БФ «Сильна країна», БФ «Прей ФОР ЮКРЕЙН», БФ «Віра та Вірність», БФ «Здоров’я для всіх».

- Ми надаємо благодійну допомогу багатьом організаціям і установам: воїнам Збройних Сил України, що знаходяться в зоні АТО; КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.А.Шаламова»; КЗ «Михайлівська ЗОШ І-ІІ ст. ГО «Федерація мас-реслінгу України», Товариство Червоного Хреста; ЦР ВФСТ «Колос»; Михайлівське територіальне медичне об?єднання; «Михайлівський райвійськкомат»; «Обласний фонд соціальної підтримки громадян»; КУ «Територіальний центр соціального обслуговування»; ГО «Спортивний клуб «Хорта»; Михайлівський відділ культури; Свято-Миколаївський храм, Запорізька обласна федерація футболу; Василівська районна федерація футболу; КП «Михайлівська спортивна школа»; Білозерська Гімназія «Дивосвіт»; КЗ «Плодородненський дитсадок»; ЗССУФ «Універсальний бій»; КЗ ФОК «Таврія»; КП «Пришиб», - зазначає Галина Вікторівна Шаламова.

Благодійники, які бажають допомогти, мають можливість направити грошові кошти на рахунок фонду. Гроші будуть спрямовані на підтримку тих, хто не здатний допомогти собі сам.

Тел.: (06132) 2-05-30. Е-mail: fond_shalamova@ukr.net

Робота Фонду спрямована на конкретні цілі і має конкретну адресу. Це дозволяє не тільки сконцентрувати фінансові кошти для вирішення тієї чи іншої проблеми, а й чітко контролювати, як вони використовуються. Звертаємо вашу увагу на те, що всі надіслані до Фонду кошти витрачаються тільки на благодійні цілі. Адміністративних витрат фонд не має. БО «Благодійний Фонд імені Миколи Архиповича Шаламова» не отримує відсотка від пожертвувань.

Ми віримо, що участь у благодійності не тільки наповнює радістю життя людей, яким надана допомога, воно зігріває серця самих благодійників, наповнює їх життя змістом. Якщо у Вашому житті все добре, гарно йдуть справи, у власному будинку – затишок і комфорт, а душа переповнена теплом, яким хочеться поділитися, згадайте людей, котрі теж цього потребують, і Ваша участь може підняти їх на ноги.
 
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©