Контактные данные

 СИЛА ТА МУДРІСТЬ – В ЗГУРТОВАНОСТІ ТА ЄДНАННІ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №86 від 21.07.2018
  Професія бухгалтера – одна з найбільш потрібних і популярних на ринку праці, адже кожне підприємство чи організація користуються послугами таких фахівців. Робота бухгалтера сьогодні, як і будь-яка інша кваліфікована праця, стає більш об’ємною, більш наповненою та потребує глибоких знань і розумінь багатьох процесів, які навіть виходять за рамки вузької «бухгалтерської» спеціалізації. Сучасний бухгалтер — високоінтелектуальна людина, знаюча, цілеспрямована, порядна. Це професія здібних, порядних і чесних людей.

Зараз багато керівників солідних фірм зацікавлені у підготовці бухгалтерського персоналу, не винятком є і АТ «Михайлівський райагропостач», ДСГП «Агроцентр» та ФГ «Агро-Константа». Та, окрім навчання, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Вікторівна Шаламова підтримує і колективний дух та злагодженість роботи своєї команди. А досягає вона цього завдяки спільному проведенню вільного часу.

- Бухгалтери – це офісні працівники, які в роботі пропускають життя, котре плине за вікнами їхніх кабінетів, - говорить Галина Вікторівна. – А мені хочеться, щоб вибір професії не обмежував їхні можливості. Разом ми можемо не лише працювати та навчатися, але і відпочивати.
Так, 15 липня, напередодні професійного свята – Дня бухгалтера в Україні – Галина Вікторівна організувала для бухгалтерського колективу підприємств і АТ «Михайлівський райагропостач», ДСГП «Агроцентр» та ФГ «Агро-Константа» дивовижну екскурсію по Дніпру на теплоході!

Дякуючи гіду, котра так цікаво розповідала про насичену історію Запоріжжя та області, всі присутні на екскурсії поринули в легендарне минуле нашого краю. Неможливо уявити собі Запоріжжя без Дніпра. Могутня ріка – неначе хребет, основа міста. Він розділяє Запоріжжя на дві частини, зберігаючи пам'ять про ті роки, коли селилися вільні козаки, вирішували на кого йти війною, і влаштовували свій побут. Подорож була не по р.Дніпро, це була подорож у часі!

Як багато ми ще не знаємо про землі, на яких народилися! Скільки тут цікавого і незвіданого! Скільки тут цікавого і незвіданного! По закінченні екскурсії працівники бухгалтерської сфери спостерігали вражаючий захід сонця!
Кожен привітав один одного зі святом і всі разом подякували своєму найкращому керівнику за таке насичене проведення часу однією злагодженою командою! Сила та мудрість – в згуртованості та єднанні!
 
   
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©