Контактные данные

СИЛА НАЦІЇ - В ЇЇ ЄДНОСТІ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 270 від 29.01.2022

22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений до Акту об'єднання цього дня Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Соборність українських земель має глибоке історичне коріння, спирається на споконвічну мрію народу про власну незалежну, соборну державу.

Нині соборність нашої держави, на жаль, доводиться відстоювати, ризикуючи життям. І у зв’язку із напруженою ситуацією на сході України військовослужбовці потребують підтримки та допомоги.

До БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" (голова Галина Шаламова ) звернулися представники 16-го окремого інженерно-саперного полку військової частини А-2558 з проханням придбати акумулятор.

Звісно, Галина Вікторівна доклала усіх зусиль, щоб якнайшвидше вирішити нагальне питання, адже соборність України у сучасному, багатомірному розумінні пролягає від територіальної цілісності до громадянської консолідації. Україна обрала свій шлях - шлях непохитного національного консенсусу і безумовного та безперервного суспільного діалогу. Тож кожному з нас необхідно пам'ятати, що сила нації - у єдності!

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©