Контактные данные

ЩОБ ОРЕНДОДАВЦІ ВІДЧУВАЛИ СЕБЕ ЗАХИЩЕНИМИ 

                              Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №95 від 22.09.2018
Охорона здоров'я - це найважливіша складова соціальної сфери, один із головних чинників національної безпеки, який визначає життєдіяльність суспільства.

Про те, щоб партнери-орендодавці АТ «Михайлівський райагропостач» та ДСГП «Агроцентр» завжди відчували себе захищеними подбала Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради підприємства, завдяки турботі якої всі орендодавці вже майже півтора року користуються послугами страхової компанії «Країна».

Перший рік співробітництва зі страховою компанією показав, наскільки така підтримка є важливою для людей. За цей період близько 70 орендодавців підприємства отримали фінансову підтримку від страхової компанії, з них – 10 осіб одержали максимальну допомогу в розмірі 10 тисяч гривень. Всього ж на лікування орендодавців підприємства було виплачено близько 250 тисяч гривень.

- Страхування життя дозволяє нашим партнерам відчувати себе не самотніми у непростих життєвих ситуацій. Ми вирішили продовжити страхування, щоб бути впевненими, що в разі непередбаченої ситуації, нещасного випадку, тяжкої хвороби, орендодавцям виплатять якусь суму грошових коштів, що допоможе оплатити якісну та ефективну медичну допомогу, - зазначає Галина Вікторівна.

Тільки за останні півроку страховою компанією «Країна» орендодавцям підприємства відшкодовано витрати на лікування в сумі більше 50 тис.грн.

Програма страхування містить:
Амбулаторне лікування – 500 грн/1 страховий випадок, ліміт на медикаменти Стаціонарне покриття – 10 000 грн.

В першу чергу, застрахована особа телефонує в Медичний Асистанс за номерами:

- 890 (безкоштовно з мобільного) - 0 800 500 467 (безкоштовно зі стаціонарного) В разі виникнення додаткових питань можна подзвонити в офіс Запорізької регіональної дирекції СК «Країна» за номером 067 240 6309 або 099 607 0648, а також – керівнику Запорізької регіональної дирекції СК «Країна» Марії Ігорівні Ковальовій за номером 097 531 3759.
 
 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©