Контактные данные

ЩИРО ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ПІДТРИМКУ Й ДОПОМОГУ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 224 від 13.03.2021
 

Шановна редакціє газети «Наше Життя»! Дуже хочеться через вашу чудову газету подякувати керівнику ДСГП «Агроцентр» АТ «Михайлівський райагропостач» - підприємства, якому ми здали в оренду землю, нашій незамінній, справжній господині свого краю, добрій, чуйній, порядній та красивій жінці Шаламовій  Галині Вікторівні та її надійній команді!

Так вже сталося, що ми залишили своє рідне село Мала Білозерка і уже 2 роки як проживаємо в м.Енергодар. Думали, що залишились без уваги, спілкування, але ж ні: так приємно, що нас в Енергодарі відвідує Світлана із штату Галини Вікторівни (то з договором страхування та захисними засобами проти коронавірусу, то з вітаннями). В свій час ми не думали, що ця страховка знадобиться, що скористаємося нею, та так сталося, що біда нас не минула і якраз на зимові свята чоловіка розбив  інсульт. Це був жах, бо мене якраз в той час ще застиг коронавірус. Повна безвихідна ситуація…

Поряд були друзі, сусіди, але все одно якось почувалися самотньо. Я повідомила про нашу біду агропідприємству, і Світлана підказала, до кого звертатися за допомогою, надала мені контакти страхової компанії «Країна» в Запоріжжі та  підтримала мене добрим словом. Хоч і не дуже вірилося, але все ж спробували, і в результаті нам повернули більше половини витрачених коштів - 9 000 гривень. Тепер ми без боргів!

Дякую нашій дорогій Галині Вікторівні та всій дружній команді підприємства за те, що дбаєте про нас, за підтримку в  тяжку хвилину!

Тож  нехай у Ваших сім'ях буде добробут, злагода і панує щастя.

Хай легко працюється, добре живеться.

 Все вміється, множиться і додається.

Здоров'я міцного, щастя без краю!

 Усього найкращого щиро бажаю!

 

З повагою, сім'я Бутенко


МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©