Контактные данные

ЩИРА ВДЯЧНІСТЬ ЗА ПІДТРИМКУ ШКОЛИ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №153 від 02.11.2019
Робота школи - це не лише проведення навчальних занять для учнів. Адже при цьому треба постійно вдосконалювати і освітній процес, і комфортність умов для навчання.

Директор КЗ "Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова" Марина Михайлівна Вертелецька завжди говорить, що Пришибська школа з кожним роком розквітає та вдосконалюється завдяки підтримці надійних друзів та партнерів, серед яких особливою увагою та турботою окриляє освітній заклад Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач" та БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова".

Так, нещодавно за підтримки цієї благодійної організації в кабінетах англійської мови та групи продовженого дня було зроблено навісну стелю.

- Коли ми, адміністрація школи, звернулися до Галини Вікторівни з проханням допомогти нам, вона вже вкотре пішла нам назустріч, - говорить Марина Михайлівна. - Тому ми хочемо висловити слова щирої подяки за постійну підтримку та розуміння важливості комфорту умов у освітньому процесі!

Зичимо успіхів та процвітання АТ "Михайлівський райагропостач" та БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова"!
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©