Контактные данные

ЩАСЛИВЕ ДОШКІЛЛЯ, ЩО СОНЕЧКОМ СЯЄ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №96 від 29.09.2018
 30 вересня ми відзначаємо Всеукраїнський день дошкілля – свято дитячої безпосередності та щирості, яскравих вогників в очах, відкритості до світу та оточуючих. Ну і звичайно ж, це – день, коли варто сказати «Спасибі» вихователям та всім працівникам дошкільних установ!

У Пришибському дитячому садочку «Сонечко» цього року вирішили відзначити День дошкілля особливо. 27 вересня тут влаштували справжнє свято! Ведучі Ірина Володимирівна Чернишова та Людмила Володимирівна Добичина лагідними посмішками зустрічали шановних гостей.

А на свято завітали голова Михайлівської райдержадміністрації О.В.Стулень, заступник голови райдержадміністрації І.М.Спаська, Пришибський селищний голова В.С.Величко, голова Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач" Г.В.Шаламова, директор ТОВ "Пришибський елеватор" В.М.Крамаренко, голова профспілкового комітету «Михайлівської Нафтобази» Н.Г.Чайка, керівник КП "Пришиб" О.А.Подоляко, директор КЗ "Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова" М.М.Вертелецька, голова ФГ "Світанок" М.В.Кириченко.

Матусі діточок зі старшої групи в національних костюмах привітали гостей танком з рушниками і вручили їм коровай.

Під вмілим керівництвом музичного керівника Каріни Олександрівни Григорян дітки, батьки та вихователі виконували зворушливі танці, співали пісень, прославляючи свою країну дитинства, свій острів щастя та надії – свій рідний дитячий садочок «Сонечко».

Дошкільнята не підвели, виступали як справжні артисти. Милували око дівчатка, що танцювали з віночками, зачаровували своїм співом дитячі ансамблі, а якими гордими виглядали хлопчики дошкільного закладу, які танцювали, ніби справжні джентльмени!

- Наш дитячий садок – це простір, де педагоги віддають всю свою любов, всі свої знання. У нас - найкращий колектив. Я вдячна кожному за працю, за турботу про підростаюче покоління, за їхнє терпіння і любов до діток, – говорить завідувач дитячого садочка «Сонечко» Галина Олександрівна Сорочинська.

І дійсно, Пришибський дитячий садочок займає особливе місце в серці кожного жителя Пришиба. Теплими відгуками про дошкільний заклад діляться і гості свята.

Олександр Васильович Стулень: "Напевно, коли кожен з нас отримав запрошення на ярмарку в дитячому садку, подумав: яка в дитсадку може бути ярмарка? Але Пришибське "Сонечко" влаштувало справжнє свято! Я бажаю всім Вам сил та наснаги, міцного здоров'я та успіхів у відповідальній роботі виховання молодого покоління!"

Віталій Станіславович Величко: "Я знаю точно, що в Пришибському дитячому садочку "Сонечко" всі діти щасливі! Дай Боже, щоб садочок і надалі розвивався, процвітав. Добра, щастя, благополуччя, мирного неба і всього найкращого!"

Галина Вікторівна Шаламова: "Пришибський дитячий садочок "Сонечко" - це ніби окремий Всесвіт, у якому я завжди почуваю себе дитиною. Тут панує якась особлива атмосфера родинного затишку, дитячої безпосередньості, щирості та відкритості! А як я люблю бувати тут на святах! Виступи малят завжди зворушують до сліз і зігрівають серце й душу навіть тоді, коли за вікном холоди! І сьогодні я хочу сказати спасибі всьому колективу Пришибського дитячого садочка за це тепло, яким Ви зігріваєте всіх навколо, неначе промінці Вашого "Сонечка"! Зі святом Вас, наші любі! З Днем дошкілля!"

Василь Миколайович Крамаренко: "В Пришибському дитячому садку справді сонечка вистачає для всіх! Тут працює професійний педагогічний колектив, який з турботою та теплом піклується про наших діточок, а ми їм за це дуже вдячні!"

Марина Михайлівна Вертелецька: "Це - дійсно окремий світ дитинства. Тут особливо затишно, спокійно, тепло. Дітки, які приходять до школи з нашого "Сонечка", - це виховані, розумні малята, які декламують вірші, співають пісні, дехто вже навіть вміє рахувати і читати. Тож, я хочу висловити свою подяку кожному, хто вкладає часточку душі в діточок!"

Максим Вікторович Кириченко: "Я сьогодні відчув себе не просто гостем на святі, а частиною колективу дитячого садка! Дуже радий, що мій син виховується саме в цьому дошкільному навчальному закладі!"І дійсно, Пришибський дитячий садочок займає особливе місце в серці кожного жителя Пришиба.

Завершилося свято зворушливим, ніжним танком з квітами, які своїми руками, сповненими тепла, виготовили працівники дитячого садочка Т.В.Міхальчук, Д.О.Захарченко, К.О.Григорян, Г.О.Орлова, Н.М.Ільницька та Г.О.Сорочинська!

Ну а потім у дитячому садочку «Сонечко» розгорнувся справжній ярмарок, на якому були представлені дитячі та батьківські роботи - солодощі, випічка, м’які іграшки, плетені та в’язані вироби, предмети інтер’єру, композиції з плодів землі тощо! Обрані комісією найкращі роботи продавалися на аукціоні!

І всі виручені кошти, звичайно ж, підуть на розвиток Пришибського «Сонечка»!

Свято вдалося!!! Кожен присутній отримав на згадку не лише поробки, але і яскраві емоції, гарний настрій та неперевершені спогади! А ми щиро бажаємо успіху та наснаги творчому колективу дитячого садочка «Сонечко»!
  
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©