Контактные данные

СФЕРА, ЯКА ФОРМУЄ І РОЗВИВАЄ НАЦІОНАЛЬНУ ЕКОНОМІКУ

     Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №41 від 09.09.2017
  В першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця.

Історія свята розпочинається ще з 1998 року завдяки Указу Президента № 1110/98 від 5 жовтня. Це свято запроваджено для визнання впливу підприємництва на формування, становлення і розвиток національної економіки, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства.

Конституція України в статті 42 проголосила право кожного громадянина на заняття видами підприємницької діяльності, які не є прерогативою держави або заборонені законом.

В народі кажуть: «Бізнес роблять люди», і перш за все, мова йде про тих, хто ним керує. Від власника та директора підприємства переважно залежить успішність справи, від того, наскільки йому притаманний підприємницький хист, наскільки інтуїтивно може знайти правильний шлях, як вміє створити команду та керувати нею, чи розвинуті в нього ділові навики та як він розуміє увесь процес роботи компанії.

Саме ініціатива, самостійність, творчість та динамізм, дозволяють енергійним людям, якими і є підприємці, перетворювати цікаві ідеї в реальність. А ще підприємець - це людина, яка не лише створює робочі місця, а й допомагає розвиватися своєму місту, селищу або селу і створює та запроваджує нові ідеї та проекти.

Таким підприємством є і АТ «Михайлівський райагропостач». Погодьтеся, аграрна галузь України була і залишається рушієм економіки. Проблем, звісно, вона має багато, але чим більш неординарні підходи знаходять керівники підприємств для їх вирішення, тим вагоміший успіх можна отримати. Прикладом цьому якраз і є АТ «Михайлівський райагропостач» та його мудрий керівник Галина Вікторівна Шаламова. Вона знайде вихід з будь-якої проблеми, вона помічає талановиту молодь та дає їй можливості для розвитку, бо знає: кадри вирішують усе. З такою позицією погодиться більша кількість агропідприємств України. Коли є талановита злагоджена команда, і справа просувається краще, і результати вагоміші, і вас знають партнери, поважають конкуренти, довіряють орендодавці!

АТ «Михайлівський райагропостач» відзначив День підприємця в праці, адже саме цього дня підприємство розпочало збирання врожаю олійних культур! Трударі знають: весь хід робіт по збиранню врожаю повинен бути організований і проведений так, щоб отримати якісну продукцію. Вирішальною умовою, яка визначає високу якість рослинної олії та насіння, є його збиральна вологість. А головна вимога до збирання соняшнику - забезпечення збору насіння без втрат в найкоротші терміни. Для цього застосовують сучасні комбайни John Deere.

Зібраний урожай розміщують у елеваторі, де створені всі умови для якісного зберігання. Механізовані склади дозволяють забезпечити як короткотермінове так і довготермінове зберігання зернових та олійних культур. Продукцію перед цим ретельно перевіряють на показники якості в сертифікованій лабораторії і, за необхідності, приводять в стійкий кондиційний стан вологості. Для цього на підприємстві діють зерносушарки. Сучасний, продуктивний зерносушарний комплекс може працювати з будь-якими зерновими та олійними культурами. Зараз елеватор працює на повну потужність, процес роботи є автоматизованим, що гарантує безперебійне приймання, якісне зберігання та відвантаження зерна й олійних культур протягом всього року. АТ «Михайлівський райагропостач» запрошує до співпраці і інших підприємців, забезпечуючи якісне надання послуг. Серед переваг функціонування елеватора - його розташування на залізниці, що полегшує процес відвантаження залізничним транспортом.

Як бачите, до кожного етапу роботи АТ «Михайлівський райагропостач» підходить відповідально, адже відповідальність - чи не найголовніша риса, без якої просто неможливо побудувати успішну підприємницьку діяльність.

Ми бажаємо підприємцям і надалі розвиватися, процвітати та працювати на користь нашого суспільства, регіону, держави!
 
     

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©