Контактные данные

РОБОЧИЙ ВІЗИТ НА МИХАЙЛІВЩИНУ КЕРІВНИЦТВА ВАСИЛІВСЬКОГО РАЙОНУ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 245 від 07.08.2021

2 серпня голова Василівської районної державної адміністрації Андрій Холоша разом з першим заступником Андрієм Цізіним, заступником Олексієм Тимків, завідувачем сектору АПК Володимиром Самойленком побував з робочим візитом на сільгосппідприємствах Михайлівщини.

Так, зустрічали гостей і в АТ «Михайлівський райагропостач», де голова Наглядової ради Галина Шаламова і начальник механізованого зерносховища Юрій Касьянов ознайомили їх з потужностями підприємства та основним технологічним обладнанням. Галина Вікторівна охарактеризувала напрямки діяльності підприємства, яке є одним із бюджетоутворюючих на території.

- На мій погляд, багатьох проблемних питань на місцях можна було б уникнути, якби платники податків за землю на рівних умовах чесно сплачували кошти до місцевого бюджету, - вважає керівник підприємства.

В ході зустрічі було обговорено також проблему екології. В Україні розпочинають розробляти регіональні плани управління відходами для трьох пілотних областей – Запорізької, Херсонської та Закарпатської.

Очікується технічна допомога ЄС у межах програми «Посилення спроможності регіональних та місцевих органів влади для впровадження та застосування законодавства ЄС у сферах захисту навколишнього середовища, протидії кліматичним змінам та розвитку інфраструктурних проєктів».

А для ефективних показників необхідна спільна робота усіх зацікавлених сторін: центральних та місцевих органів влади, бізнесу, населення.

- Ми сподіваємося, що завдяки плідній роботі кожної зі сторін, ми зможемо підвищити рівень якості життя населення нашої території, - зазначив очільник Василівського району.

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©